PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Czy Wam też się wydaje, że La Guerta podejrzewa Deb, iż to ona jest The Bay Harbor Butcherem?

ocenił(a) serial na 9
kamil_aleksander

W ogóle nie przyszło mi to do głowy. Dlaczego tak sądzisz?

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

Dzięki za poprawienie mi nastroju, chociaż i tak miałem dobry, z 7 na 8, Butcherem :D ahaha

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

A ja wgl nie czaje tej sprawy laguety, w jaki sposob odnajdzie the bay harbour butchera? Dexter nigdy nie zostawia dowodów.

ocenił(a) serial na 9
forii

Bez przesady. Dexter jest uważny, ale każdy popełnia błędy. Nie szukając długo, z tego sezonu jedynie: Dexter widoczny na zdjęciach ślubnych, czy też szkiełko z krwią Travisa. A w przeciągu tych 7 sezonów było tego dużo, dużo więcej.

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

w życiu, prędzej Masukę

użytkownik usunięty
kamil_aleksander

LaGuerta nikogo nie podejrzewa i do niczego nie dojdzie, ten watek wprowadzono tylko po to, żeby dać tej postaci jakieś zajęcie.

ocenił(a) serial na 10
kamil_aleksander

Może to zabrzmi głupio, ale przez chwilę też pomyślałam, że LaGuerta spróbuje powiązać Rzeźnika z Deb. W jednym z odcinków zasugerowała nawet, że Rzeźnikiem może być On (facet) albo Ona (kobieta) - (mój angielski lekko kuleje, oglądałam odcinek z polskimi napisami, więc sugeruję się tym co przetłumaczono). A Deb dopuściła do swojego nieoficjalnego śledztwa, by bardziej się jej przyjrzeć, a w finałowym 12 odcinku oskarżyć ją, przez co Dexter musiałby się zastanowić czyje życie ma dla niego większe znaczenie;) Ale to chyba nie jest możliwe - to było raczej moje, chwilowe zachwianie umysłu;)

ocenił(a) serial na 8
kamil_aleksander

Wiecie, że mi też to przeszło przez głowę... Coś mi się wydaje, że LaGuerta zacznie podejrzewać Deb, przynajmniej weźmie ten fakt pod uwagę. Chociaż wydaje mi się, że na koniec stwierdzą że to Louis był naśladowcą Rzeźnika, ponieważ miał dostęp do akt różnych spraw i fascynował się seryjnymi mordercami.

użytkownik usunięty
Humerus

No, ale ona nawet w ksiazce "Demony 'Dextera" podejrzewala go o wspoludzial w kilku zbrodniach, wiec moze teraz do tego nawiaza :)

użytkownik usunięty
Humerus

No, ale ona nawet w ksiazce "Demony 'Dextera" podejrzewala go o wspoludzial w kilku zbrodniach, wiec moze teraz do tego nawiaza :)

użytkownik usunięty
Humerus