Czy Deb pójdzie szukać Lumen to nie wiem ale LaGureta napewno bo poruszyła wątek Joradana Chaesa więc myślę że w którymś odcinków możemy spodziewać się spotkania Dex i Lumen lub Lagurety i Lumen.
Ty Isak lepiej wracaj do paki... :) Co do tematu - Nie poruszaliby tego gdyby nie chcieli czegoś z tym zrobić. Może nagle zaczną badać zaginięcie Miguela?
Ostatnio sezon 3 widziałem jak wychodził - mogłem się pomylić :) Przypomnisz mi co dokładnie się z nim stało?(poza tym,że zabił go Dex)
No dokladnie - zabil go Dex a cialo zostawil na widocznym miejscu, zeby policja mogla go znalezc!
Aktorki grającej Lumen nie ma w obsadzie tego sezonu. Jeżeli ma się pojawić to w 8 sezonie, ale na pewno nie w tym.
Już na poważnie.Jeśli Debra odnajdzie Lumen, jestem pewien, że za wszelką cenę będzie chciała obejrzeć jej rany.
co wy z tą lumen? Zwykła poboczna postać, była tylko w 5 serii, jeżeli już jakaś kobita miałaby wracać to tylko Lila bo ja lubiałem tą chora podpalaczkę o urodzie bladego angielskiego wampira - ale raczej ona nie wróci bo dostała kosę w Paryżu.
No nie wróci na pewno bo poszła w piach ;), ale wampirza bladość faktycznie była najs i te kości policzkowe *.*
Po co? Robisz sobie kanapkę,masełko, wędlinka, najesz się.Po co dokładasz kawałeczek sera, ogórka lub smarujesz jeszcze chrzanem?