PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203836
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Debra

ocenił(a) serial na 10

Pojedzie szukać Lumen, mam rację?

ocenił(a) serial na 8
Luxman

Czy Deb pójdzie szukać Lumen to nie wiem ale LaGureta napewno bo poruszyła wątek Joradana Chaesa więc myślę że w którymś odcinków możemy spodziewać się spotkania Dex i Lumen lub Lagurety i Lumen.

ocenił(a) serial na 10
Issak107

Ty Isak lepiej wracaj do paki... :) Co do tematu - Nie poruszaliby tego gdyby nie chcieli czegoś z tym zrobić. Może nagle zaczną badać zaginięcie Miguela?

ocenił(a) serial na 9
kilek1

Jakie zaginięcie? Przecież Miguel nie zaginął.

ocenił(a) serial na 10
delh

Ostatnio sezon 3 widziałem jak wychodził - mogłem się pomylić :) Przypomnisz mi co dokładnie się z nim stało?(poza tym,że zabił go Dex)

ocenił(a) serial na 9
kilek1

No dokladnie - zabil go Dex a cialo zostawil na widocznym miejscu, zeby policja mogla go znalezc!

ocenił(a) serial na 9
Issak107

Aktorki grającej Lumen nie ma w obsadzie tego sezonu. Jeżeli ma się pojawić to w 8 sezonie, ale na pewno nie w tym.

ocenił(a) serial na 10
delh

Już na poważnie.Jeśli Debra odnajdzie Lumen, jestem pewien, że za wszelką cenę będzie chciała obejrzeć jej rany.

Luxman

co wy z tą lumen? Zwykła poboczna postać, była tylko w 5 serii, jeżeli już jakaś kobita miałaby wracać to tylko Lila bo ja lubiałem tą chora podpalaczkę o urodzie bladego angielskiego wampira - ale raczej ona nie wróci bo dostała kosę w Paryżu.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Moja chomiczka, ma na imię Lila :) i uwielbia ananasa.

Izabelka_filmweb

No nie wróci na pewno bo poszła w piach ;), ale wampirza bladość faktycznie była najs i te kości policzkowe *.*

awsm

hehe dokładnie;p psychopatka ale jaka piękna;p

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Nie

ocenił(a) serial na 10
Luxman

wątpię, po co ?

ocenił(a) serial na 10
nillvo

Po co? Robisz sobie kanapkę,masełko, wędlinka, najesz się.Po co dokładasz kawałeczek sera, ogórka lub smarujesz jeszcze chrzanem?

ocenił(a) serial na 10
Luxman

żeby było smaczniej.
Czyli Debra będzie chciała zjeść Lumen!

ocenił(a) serial na 10
nillvo

to niewykluczone! XD