Nie ma to, jak sciagac odciski palcow srajfonem hehehe. Nie rozumiem po co takie bzdury pokazywac. Bledow i tak jest sporo, ale mozna przymknac oko, jednak na sile wciskac
absurdy juz nie wypada.
Oczywiście, bo jesteś wielkim znaFcą i znasz się na tych wszystkich nowinkach. W sumie to żaden absurd
serio? mnie osobiscie tez to uderzylo. kto swoim PRYWATNYM telefonem zbieralby odciski palcow trupa, a potem np pzykladal ten telefon do twarzy przy rozmowie. totalna glupota.
Po co się pytasz, skoro znasz odpowiedź. Nie można tego nazwać głupotą scenariusza, po prostu zrobił to Dex i tyle, skoro było to jedyne natychmiastowe 'żródło' informacji to nie ma co się dziwić. Chociaż nie słyszałem o takich możliwościach, ale to i tak nic ...
Wielkim znawca? A moze dlatego, ze posiadam identyczny telefon, a o takich rzeczach nikt nie slyszal, wiec czego jeszcze nie rozumiesz!
To, że posiadasz taki telefon o niczym nie świadczy ... aplikacje? Dodatki, stały kontakt z komputerową bazą danych w biurze.
Podejrzewam, że obecnie posiadają lepszy sprzęt niż za czasów Ala.
Chlopie nie rozumiesz, ze iphone nie ma mozliwosci zeskanowania lini papilarnych palca? Tu nie chodzi o zadne aplikacje.
Nie ma pewności czy piszesz prawde, pozostaje tylko takie gdybanie i szukanie na siłe jakiś dziwnych sytuacji, ale powiedzmy, że Ci wierze i pozwole odejść.
Hahah bez komentarza. Nie szukam niczego na sile. Rozbawila mnie ta scena, komercjne pokazywanie absurdalnych mozliwosci super amerykanskiego sprzetu, ktory przypadkiem dostepny jest dla kazdego. A dziwnych sytuacji i pozaziemskich zdolnosci dextera nie trzeba w cale szukac na sile.
Dlatego właśnie jest to tylko film ... poza tym spokojnie pewnie mógłbyś pozaziemskich zdolności poszukać u prawdziwych serjnych zabójców, poza tym jakoś serial musi się kręcić, inaczej już dawno byłoby po wszystkim, pomimo długości i tak 7 sezon trzyma się nieźle. Do dwójki i czwórki daleko, ale reszta się chowa, albo przynajmniej dorównuje.
Nie mowie, ze serial jest zly, a pewne bledy popelnic musza, ale jednak mozna je minimalizowac nie dajac takich bzdetow.
Zgodzę się z tym że ta scena z telefonem była ... niepotrzebna.
Nie mal w każdym serialu jest jakiś absurd i ja już dawno na to zlewam :)
najwięcej absurdów dla mnie było w Prisonbreak.
Ludzie lejcie na to ...
Gdybym na to nie lal to nie zmiescilbym sie w ilosci mozliwych znakow,aby opisac wszystkie takie bledy.
Poruszylem ten temat ze wzgledu na to, ze irytujace staje sie reklamowanie amerykanskich sprzetow przez producentow w ich filmach czy serialach. Mowie ogolnie. Zobaczyc japonskie playstation w amerykanskim filmie? Zapomnij, to niemal zawsze bedzie xbox.
Z innej beczki. Widze, se ogladales wyspe skazancow. Niezly film jak na norwegie.
Heh a już myślałem że ten bajer jak Dexter ściagał tym aparatem linie papilarne istnieje naprawdę - w koncu policja amerykańska używa nie byle czego, raczej stać ich było na to.
da się to zrobić, tylko najpierw trzeba polizać palec trupa żeby przyczepił się do ekranu iphon-a