PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204168
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter: The Game 2

ocenił(a) serial na 9

Światowa data premiery 27 Listopada tego roku. Czy będzie lepsza od 1? Na pewno, ale czy będzie fajna, nie mam pojęcia.

Gra stworzona została przede wszystkim z myślą o smartfonach, dlatego oprawa audio-wizualna jej pecetowej wersji mocno odbiega od współczesnych standardów. Dotyczy to zwłaszcza modeli postaci i animacji oraz bardzo skromnego w detale otoczenia.

Dwoistość natury bohatera odzwierciedlona została także w sposobie rozgrywki. Gracz kierujący poczynaniami Dextera na przemian bada sceny zbrodni, starając się znaleźć dowody i ustalić sprawców, a także zajmuje się planowaniem i mordowaniem przestępców.

W przeciwieństwie do pierwowzoru, Dexter: The Game 2 oferuje zdecydowanie większą swobodę w eksploracji świata gry. Deweloperzy zadbali także o niekończącą się pulę kanalii do zgładzenia.

TRAILERY sa dostępne na różnych stronach.

ocenił(a) serial na 9
Klaciu

http://www.youtube.com/watch?v=7dzu6iFTteI tutaj gameplay.

użytkownik usunięty
Klaciu

Gra jest tragiczna, zbugowana i sprawia wrażenie mocno budżetowej. Może i jako fan bym grał ale ktoś kto to robił nie bardzo znał się na optymalizacji - na średniej klasy sprzęcie z androidem mam 1 fps w mieście. Nie wiem może na ihponie 5 albo sgs3 odpali lepiej :P.

ocenił(a) serial na 9

Tak myślałem. Chciałbym żeby wyszła konkret gra na konsole i PC. Jest to pewnie strach by robić gre na podstawie serialu/książki, bo mogłaby się nie sprzedać, w sumie nie dziwie się. Gra musi mieć wyrobioną markę, typu 'Hitman' jest to pewna inwestycja. A Dextera nie wszyscy oglądają, aczkolwiek gdybym miał kase, bym spróbował xd