Cześć
Jako że chce być z Dexterem na bierząco lecz jest tych wszystkich odcinków troche za dużo, zdarza
mi się czasem czegoś zapomnieć.
Mam pare pytań, czemu Dexter zakolegował się z Potrójnym w 4 sezonie a na końcu ten do niego
przyszedł na komisariat, czego się bał i czemu go nie wydał policji? O co tam chodziło?
1. Dexter zakolegował się z Potrójnym ponieważ Dex zauważył ,że Trinity ma "szczęśliwą" (jak się na początku wydawało rodzinę - żonę i dzieci) i jednocześnie jest seryjnym mordercą podobnie jak Dexter. Dex chciał się nauczyć od Potrójnego tego jak być jednocześnie seryjnym mordercą oraz szczęśliwym mężem i ojcem rodziny.
2. Potrójny poznał prawdziwą twarz Dexa podczas słynnej sceny w domu Potrójnego w "Dzień Dziękczynienia" - gdy Dex widział jak Potrójny znęca się nad rodziną i próbował zabić syna - Dex stanął w ich obronie i prawie nożem kuchennym zabił Potrójnego ale syn ,córka i żona stanęli w jego obronie i bla bla bla .... Dex wrócił wkurzony do domu. Potem Trinity zaczął węszyć i poznał prawdziwą tożsamość Dexa (Dex podał mu inną tożsamość) - (O ile wiem to Potrójny wiedział że Dex wie że ten jest seryjnym mordercą) no i Potrójny poszedł na komisariat do Dexa by chyba mu pogrozić (np. że zabije jego rodzinę) no i w końcu obaj uzgodnili że o sobie zapomną. Dex nie wydał Policji Potrójnego ponieważ sam chciał go zabić - wiadomo Dex lubi zabijać. Dex niczego się nie bał po prostu samemu chciał się pozbyć Potrójnego.
Sorry za błędy , ale pisałem szybko.