Oglądałem 1 odcinek i nudny jak nie wiem co od kiedy się zaczyna fajne nich ktoś napisze bo szkoda m czasu :)
nie zrażaj się ;> ja podchodziłem dwa razy(za pierwszym obejrzałem 2 odc i stwierdziłem, że ten serial jest słaby), za drugim nie mogłem się oderwać ;)(oglądałem po nawet 7 odc dziennie); pierwsze odcinki ssą... wytrzymaj! tak od 5-6 jest ostra jazda bez trzymanki;) masakra:D moja ocena mówi wszystko 10/10
ahah aczkolwiek nie mijaj tych odcinków, tylko oglądnij bo są ważne.
1 odcinek był świetny jak dla mnie potem żniżka poziomu na odcinki 2-3 a potem już od 4 odcinka do końca trzymał mniej więcej równy bardzo wysoki poziom. Jak dla mnie z sezonu 1 najlepsze odcinki to "Father Know Best" i "Seeing Red"
Miałem podobne odczucie po obejrzeniu początkowych odcinków, po prostu mnie nie wciągnął. Przy drugim podejściu zacząłem oglądać dalej i serial okazał się świetny, tak jak niektórzy piszą nie pomijaj "słabszych" / mniej wciągających odcinków :) Pozdrawiam i miłego oglądania, naprawdę warto
Ja miałem tak samo, obejrzałem pierwszy odcinek i tak pomyślałem "ale kicha" i odstawiłem serial na jakieś dwa miechy, potem włączyłem drugi odc i w przeciągu trzech/czterech dni wciągnąłem wszystkie sezony jak gąbka, czekam na piąty !!!!