PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter

ocenił(a) serial na 9

Oglądałem 1 odcinek i nudny jak nie wiem co od kiedy się zaczyna fajne nich ktoś napisze bo szkoda m czasu :)

humorek22

nie zrażaj się ;> ja podchodziłem dwa razy(za pierwszym obejrzałem 2 odc i stwierdziłem, że ten serial jest słaby), za drugim nie mogłem się oderwać ;)(oglądałem po nawet 7 odc dziennie); pierwsze odcinki ssą... wytrzymaj! tak od 5-6 jest ostra jazda bez trzymanki;) masakra:D moja ocena mówi wszystko 10/10
ahah aczkolwiek nie mijaj tych odcinków, tylko oglądnij bo są ważne.

użytkownik usunięty
jotbe007

Ja miałam podobnie. Mnie wystarczyły 2-3 odcinki, żeby się wciągnąć.

ocenił(a) serial na 7

1 odcinek był świetny jak dla mnie potem żniżka poziomu na odcinki 2-3 a potem już od 4 odcinka do końca trzymał mniej więcej równy bardzo wysoki poziom. Jak dla mnie z sezonu 1 najlepsze odcinki to "Father Know Best" i "Seeing Red"

ocenił(a) serial na 7
humorek22

Miałem podobne odczucie po obejrzeniu początkowych odcinków, po prostu mnie nie wciągnął. Przy drugim podejściu zacząłem oglądać dalej i serial okazał się świetny, tak jak niektórzy piszą nie pomijaj "słabszych" / mniej wciągających odcinków :) Pozdrawiam i miłego oglądania, naprawdę warto

ocenił(a) serial na 8
maclawg

Ja miałem tak samo, obejrzałem pierwszy odcinek i tak pomyślałem "ale kicha" i odstawiłem serial na jakieś dwa miechy, potem włączyłem drugi odc i w przeciągu trzech/czterech dni wciągnąłem wszystkie sezony jak gąbka, czekam na piąty !!!!

ocenił(a) serial na 9
humorek22

To nie oglądaj i nie męcz ludzi. Acha i wypisuj (koniecznie) na forum że to słaby sezon.