Zacząłem oglądać. Jestem przy pierwszym sezonie ostatni odcinek. Bardzo mi się podoba. Tylko mam nadzieje że Dexter będzie się z sezonu na sezon robił bardziej ludzki .
Dokładnie tak zbudowany jest serial :). Kolejne sezony podejmują inne aspekty człowieczeństwa, które Dexter analizuje i przekłada na swoje życie... mniej lub bardziej.
To dobrze, ale nawet jak by był przez cały serial zły(Dexter i tak nie jest do końca zły, nawet mi się zrobiło smutno jak było pokazane że miał chyba 4 lata i widział, co widział...) to i tak bym oglądał
Później będzie o wiele słabszy 3 sezon, ale przebrnij przez niego, gdyż potem czeka na ciebie zajebisty sezon nr 4.
Dla mnie był dość nudnawy, najgorszy ze wszystkich (najsłabszy czarny charakter), ale może powinnam odświeżyć sobie pamiętać i obejrzeć jeszcze raz, sporo czasu już minęło.
Jestem w połowie 3 sezony i mi się podoba. Bardziej mi się podobał(chyba) 2 sezon, ale ten jest całkiem okej . No i Dexter zostaje tatuskiem, fajnie .
jak oglądniesz kolejne to życzę miłego oglądania sezonu 6! Uwielbiam ten serial, ale ten sezon wbił mnie w fotel :) oczywiście radzę omijać spojlery itp :)
No i jestem po finale 3 sezonu. Bardzo mi się podoba ten serial.Szkoda mi jedynie tego, że fajne postacie się pojawiają na jeden sezon, ale to Dexter :D