PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dexter

ocenił(a) serial na 10

Zacząłem oglądać. Jestem przy pierwszym sezonie ostatni odcinek. Bardzo mi się podoba. Tylko mam nadzieje że Dexter będzie się z sezonu na sezon robił bardziej ludzki .

ocenił(a) serial na 9
theobiwan585

Dokładnie tak zbudowany jest serial :). Kolejne sezony podejmują inne aspekty człowieczeństwa, które Dexter analizuje i przekłada na swoje życie... mniej lub bardziej.

ocenił(a) serial na 10
racher

To dobrze, ale nawet jak by był przez cały serial zły(Dexter i tak nie jest do końca zły, nawet mi się zrobiło smutno jak było pokazane że miał chyba 4 lata i widział, co widział...) to i tak bym oglądał

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

Przed Tobą drugi jeszcze lepszy sezon

ocenił(a) serial na 9
theobiwan585

Później będzie o wiele słabszy 3 sezon, ale przebrnij przez niego, gdyż potem czeka na ciebie zajebisty sezon nr 4.

ocenił(a) serial na 10
Dexterka_Morgan

moim zdaniem 3 był bardzo dobry

ocenił(a) serial na 9
linkin14

Dla mnie był dość nudnawy, najgorszy ze wszystkich (najsłabszy czarny charakter), ale może powinnam odświeżyć sobie pamiętać i obejrzeć jeszcze raz, sporo czasu już minęło.

ocenił(a) serial na 10
Dexterka_Morgan

Haha,przesłanie do Alzheimera?

ocenił(a) serial na 9
linkin14

Oglądając ponownie można uzyskać nowe spojrzenie na serial.

ocenił(a) serial na 10
Dexterka_Morgan

No racja,przymierzam się ale co z tego wyjdzie to nikt nie wie

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Na razie jestem w połowie drugiego sezonu i mi się bardzo, bardzo podoba .

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

to w 4 to będziesz wniebowzięty

ocenił(a) serial na 10
linkin14

Jestem w połowie 3 sezony i mi się podoba. Bardziej mi się podobał(chyba) 2 sezon, ale ten jest całkiem okej . No i Dexter zostaje tatuskiem, fajnie .

użytkownik usunięty
theobiwan585

jak oglądniesz kolejne to życzę miłego oglądania sezonu 6! Uwielbiam ten serial, ale ten sezon wbił mnie w fotel :) oczywiście radzę omijać spojlery itp :)

ocenił(a) serial na 10

No i jestem po finale 3 sezonu. Bardzo mi się podoba ten serial.Szkoda mi jedynie tego, że fajne postacie się pojawiają na jeden sezon, ale to Dexter :D

ocenił(a) serial na 10
theobiwan585

To się nie dzieje naprawdę. Jestem po pierwszym odcinku 5 sezonu i.... No, raczej sami wiecie. Eh, szkoda mi jej, nie zasłużyła na to. Oglądając ten odcinek i końcówkę 4 sezonu, cały czas myslałem że to sen, naprawdę . Jeszcze raz, szkoda, szkoda...