Zakochalam si w tym serialu, a przede wszystkim w Dexterze. Jest swietny mimo swoich chorych zboczen. Zycze mu
najlepszego.
dobry morderca nie jest zly :)
a która postac najbardziej zapadla ci w pamiec ? ja sie wacham miedzy Brianem,Masuka i Doakesem
Wybacz że odpisuje z takim opóźnieniem. Dextera chciałam oglądać od zawsze, ale niestety zbyt późna pora emisji nie pozwoliła mi na to. Teraz gdy znalazłam czas i "szafnęłam" siedem serii w dwa tygodnie nie potrafie doczekać się kolejnego odcinka nowej serii. Najbardziej lubię samego Dextera ( oglądam Michaela C. Halla jeszcze w Sześciu stopach pod ziemią gdzie gra też przerównego gościa :D ) potem haryzmatyczną postacią była Lila i sierżanr Doex. Natomiast nie przepadałam za Rita która była momentmai odrobinę mdła :P a co do Artura Mitchella zgadzam się. Był przerażający.
nie kazdy ma czas na wszystko . fajny tez byl Isaac Sirko i Brian Moser - a Jordan Chase i Cole Harmon klasyk
i Lumen, żałowałam że zniknęła bo Hannah jakoś mi nie podeszła. Oo tak Brian i Isaac świetni faceci ! Czasami wkurza mnie wiecznie żywy duch Harrego ale widać Dexterowi łatwiej się z nim żyje :P
szkoda ze Isaac pojawil sie dopiero w 7 sezonie,gdyby sie pojawil wczesniej to on móglby byc doradca Dextera
w sumie Isaac to byl dobry ,prawy czlowiek ... taki duch przy Dexterze byloby cos pieknego
ps: na Isaaca i tak sie nie zalapiesz -on byl gejem
Racja gdyby Dexter i Isaac poznali się w innych okolicznościach, byli by niezłymi sprzymierzeńcami :D
Wiem że był gejem, dodało to jego wątkowi charakteru :P
jego potencjalna śmierć czy kara na pewno nie spodobała by się jego wielbicielom.
nie zostanie zlapany z takich powodów
Vogel wie kim on jest ale tego nie wykorzystuje zeby go zdemaskowac bo to jej taki eksperyment
jedyna osoba która wie ze Dex to morderca to Deb ale ona jest zalamana i niestabilna psychicznie ,nie jest wiarygodna
Dex nie pozwoli zeby Harrison mial ojca w celi smierci