PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203707
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Doakes

ocenił(a) serial na 3

Słuchajcie, jedna rzecz nie daje Mi spokoju - otóż ostatni odcinek 7 serii nosi tytuł "Surprise, motherf*cker". To było zawołanie, którym zwracał się do Dextera tylko sierżant Doakes.
Wiem, że to mało prawdopodobne, żeby przeżył wybuch, ale nie widziliśmy w 100% że wyleciał w powietrze.
Patrząc na absurdy w 7 sezonie, jest całkiem możliwe że on wróci w finale.
Ot, Dexter uporządkuje wszystkie sprawy, odzyska spokój, znów zacznie się układać, a tu nagle bach! - Doakes.
Wcale się nie zdziwię, jeśli Nam twórcy zaserwują takie zakończenie siódemki.
Wtedy cała 8 seria to byłaby walka z Doakesem, aż w końcu krzesełko elektryczne.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

Absurdy absurdami ale beż przesady :D
Owszem, może wróci(mam taką nadzieję) ale w myślach Dexa, tak jak Harry.To by było nie-naciągane a ciekawe.

użytkownik usunięty
MrJigssaw

albo po prostu LaGuerta nakryje Dextera na czymś w identyczny sposób co Doakes i też powie "suprise motherf*cker", to by było dobre :P

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

Irytują mnie takie posty, seriously.

Jak nie widziałeś, że Doakes wyleciał w 100 % w powietrze to polecam obejrzeć ten odcinek jeszcze raz, aż do zrozumienia..
Na IMDB ( czy jak to się zwię ) w obsadzie 7x12 jest Eric King, nasz Doakes, więc obstawiam, że jednak pojawi się w myślach Dextera, a nie żadne zmartwychwstanie ;|

ocenił(a) serial na 10
xRollz

doakes wy-pie-rdolil w kosmos i jeszcze podwierdzili że był ofiarą wybuchu pozdro

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

Ten wątek był tu już 10394049 razy wałkowany.... Doaksa znaleziono w kawałkach, zrobiono badania DNA jego ciała, czyli na 100% żywy do serialu nie wróci.

A tytuł odcinka znaczy po prostu, że Doakes się zemści zza grobu (to znaczy prawda o jego śmierci wyjdzie na jaw z niekorzyścią dla Dextera).

ocenił(a) serial na 3
delh

Jeżeli by miało być tak jak mówisz, to finał sezonu może być ciekawy. ;) Tylko co on będzie robił w ósmym? Spier... przed policją i mafią cały sezon, aż go złapią?

ocenił(a) serial na 8
MrJigssaw

Na 80 % chodzi o to że ktoś znajdzie jakiś konkretny dowód na Dextera i tak się zakończy sezon. "Absurdy 7 sezonu"- o co chodzi? Akurat w tym sezonie poza 9 odcinkiem jakis większych absurdów nie było. Absurd raczej kojarzy się z 5 lub 6 sezonem