PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204262
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Dobry Serial

ocenił(a) serial na 9

Polećcie jakiś dobry serial widziałem już Dextera,Breaking Bad,The Walking Dead,Gre O Tron i
Prison Brejka.

MatiasPL96

nie napisales, co by Cie interesowalo, dobre jeszcze sa: shameless (wersja USA), american horror story - sezon 2 (1 i 2 nie łączą się ze sobą), the killing.

MatiasPL96

Shameless (US)
Deadwood
Entourage
Battlestar Galactica
Boardwalk Empire
The Sopranos

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

polecam coś w klimacie równiue dobry a nawetr lepszy HANNIBAL

MatiasPL96

Homeland jeszcze

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

Luter - też dobry

MatiasPL96

Mentalista, American Horror Story , AHS Asylum, Gotowe na wszystko, How i met your mother(dwa ostatnie komediowe ale wymiataja:P)

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

Jeśli te seriale Ci się podobały to śmiało mogę powiedzieć że wkręcisz się w Synów Anarchii gorąco polecam z sezonu na sezon coraz lepszy serial.

ocenił(a) serial na 9
Citizens88

Oglądałem (zapomniałem napisać)

ocenił(a) serial na 7
MatiasPL96

American Horror story

ocenił(a) serial na 10
MatiasPL96

Ej bez obrazy ale naprawie. Ja to nie wiem, ja jak szukam seriali to wchodzę w top100 i tam jest tyle świetnych pozycji albo patrze seriale po glosach. I czytam opis, opinie itd i wiem, ze ten własnie serial będę oglądał. A tu wchodzę i widzę następny post: polećcie mi jakiś serial, takich postów już widziałem kilkadziesiąt na wielu forach u seriali. Ja to nie wiem czy niektórzy są ułomni czy jak. Wg mnie mój sposób wyszukiwania dobrych seriali jest o wiele szybszy. A ty dodałeś temat wczoraj i od tamtej pory odpisało ci 8 osób, a szukanie seriali by ci zajęło może 15,20 minut i byś sobie wiele znalazł do oglądania, które mogą ci się spodobać. Ale jak już pytasz to ci polecę: Oz, The Wire, Carnivale, Arrow, Supernatural, Spartakus, Odwróceni, The Shield.

MatiasPL96

Nie wiem w jakim klimacie serialu szukasz ale polecam Six Feet Under i Rodzine Soprano

ocenił(a) serial na 10
ankaa1989_filmaniak

Breaking Bad , Świat Gliniarzy

biomek

Breaking Bad świetny, ale już tego nie pisałam bo kilka osób wcześniej o tym wspominało :) a Świat Gliniarzy - nie widziałam, ale całkiem możliwe że do tego serialu usiądę :) Dla lubiących fantasy - mogę polecić mini serial Szpital królestwo ( S. King był scenarzystą)

ocenił(a) serial na 9
MatiasPL96

Z policyjnych - Pitbull. Napięcie i emocje prawie jak w Dexterze (zwłaszcza w 2 sezonie).

MatiasPL96

A ja polecam coś w całkiem odmiennym klimacie (komedia), ale tez świetny serial "It Crowd".

MatiasPL96

American Horror Story i Hannibal

cherry_566

The killing też jest dobre