PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Elway.

ocenił(a) serial na 3

Jak myślicie, jaką rolę odegra w ostatnim sezonie szef Debry? Jest jedną z głównych nowych postaci, więc na pewno namiesza.
Czy zostanie nowym głównym przeciwnikiem Dextera czy kimś innym, na przykład nową miłością Deb?
Ja posunę się do stwierdzenia że on może współpracować z Vogel i oboje okażą się negatywnymi postaciami.
A Wy jak to widzicie?

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

żadną.

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

Będzie do niej zarywał ,ale kosza dostanie

MrJigssaw

mysle, ze "będzie do niej zarywal" i może nie dostanie kosza, bo moglby się okazac kims, dzięki komu Debra się pozbiera. Facet ma w sobie cos fajnego. To chyba Debra nawiazala z nim kontakt szukając pracy, nie odwrotnie?

ocenił(a) serial na 10
MrJigssaw

Trochę to by było na siłę i niezbyt zaskakujące, bo ostatnio wszyscy mu patrzą na ręcę. Ja tam jeszcze wiary w scenarzystów nie straciłam i liczę, że teraz dają nam kilka scen trudnych do przełknięcia (nie będę tu się rozpisywać, które mam na myśli konkretnie, bo jadą po nich ostro i tak), po to by zaserwować nam na koniec zgrabny majstersztyk.

A szef Debry jako prawa ręka Vogel to nie majstersztyk.

ocenił(a) serial na 7
MrJigssaw

Będzie nadal zapchajdziurom w mdłym Se08-sceneriuszu.

ocenił(a) serial na 8
MrJigssaw

co jak co ale ten aktor który gra Elwaya (nie pamiętam nazwiska) jest w tym serialu po prostu fatalny, tak dennego aktorstwa bardzo dawno nie widziałem, jak robi te swoje denne miny i moduluje głosem jakby cierpiał na zapalenie gardła to nie wiem czy sie śmiać czy płakać. Niestety nie każdy moze grać jak Michael Madsen albo Mickey Rourke a on to już w szczególności.

dansol20

Faktycznie, Elway przypomina wizualnie młodego Mickey Rourke z 9 i 1/2 tygodnia.
I niektóre jego minki ewidentnie zapożyczył.