Jeszcze go nie oglądałem, ale musi być naprawde wyjątkowy skoro nie prezentowany jeszcze w polskiej telewizji osiągnął 2 miejsce w TOP100.
Chyba muszę sporo nadrobić:)
Jasne, że musisz. Jak dla mnie Dexter to arcydzieło. Kazdy odcinek jest co najmniej tak emocjonujący jak poprzedni. Gra aktorska na najwyższym poziomie. I muzyka. Wszystko super.Nie ma na co czekac. Siadaj przed kompa i oglądaj. Chyba, że wolisz poczekac . Podobno od stycznia TVN bedzie go emitował. Z chęcią obejrzę jeszcze raz!!! W oczekiwaniu na kolejny sezon szukam czegos innego. Jednak Dexter zawiesił poprzeczkę bardzo wysoko i będzie trudno znaleźc cos rownie dobrego!!!! NA zakonczenioe dodam ,że wczoraj pozyczyłem 2 sezon kumplowi. Tak go wciągnął , ze nie odszedł od kompa az obejrzał ostatni odcinek tzn o 05.30!!!!!!!!!!!!
Polecasz oglądać Dextera w tv? :) WDŁ. mnie to zbrodnia ;) Przecież tylu dobrych haseł nie będzie w tv... A hasła w Dexterze są świetne ;]
pozdro
Nie rozumiem? ;) Serial będzie w TVN tak? Cudownych textów Masuki np. na pewno nie uświadczymy ;] I wielu innych, a szkoda. Dla mnie nie, bo ja już widziałem całość, lecz dla ludzi którzy dopiero będą oglądali serial na pewno troszeczkę straci. Mam nadzieję ,że nie obniży to serialowi średniej na FW.
pozdro
Ach w TVN, myślałem że na tej ich masońskiej platformie cyfrowej. Jak tak to faktycznie nie warto.