Krótko i w temacie tego, na co wszyscy czekamy, a co zdarzy się już za tydzień ;)
Nie mogę uwierzyć, że to już koniec. Bo wiecie - dla nas, jego fanów - Dexter jest jednym z tych
seriali, które na antenie były od zawsze i aż dziw bierze, że kiedykolwiek mogą się one skończyć.
Rok temu swój finał miał House, a teraz przyszedł czas na uśmiercenie naszego ulubionego
mordercy.
http://anonimove.wordpress.com/2013/09/15/goodbye-dexter-morgan/
też nad tym ubolewam :( ale miejmy nadzieje że Michael zagra w czymś nowym co dorówna Dexterowi :)
Szkoda by było,żeby taki talent się zmarnował :D Ale i tak wszyscy go zapamiętają jako Dexter Morgan :d
on mógłby zagrać :papieża,obamę itd ale to i tak będzie Dex Morgan :D ]
ale jest utalentowany,nie ma co-w Gamerze dał radę :)
Zgadzam się ;) Nieważne jak dalej potoczy się jego kariera, prawdopodobnie dla większości z nas będzie to zawsze Dexter Morgan ;)
Co od końca serialu, to pomimo wszystko, pomimo jego wzlotów i upadków, również ciężko mi się będzie z nim rozstać.
mój kolega powiedział że jak Dexter się skończy to zacznie go oglądać od nowa :D albo zacznie robić animówki itd z Dexterem :D
Dexter:Early Cuts :D fajny ale krótki :( poza tym planowaliśmy z kolegą zrobić grę Dexter (lepszą niż to co dali)
Podobno Michael C. Hall po Dexterze bierze się za produkcję swojego projektu. W Wyborczej tak wyczytałam z kilka tygodni temu.
Kto pamieta Michaela tylko jak Dextera powinien zdecydowanie zobaczyc 'Six Feet Under', w ktorym wciela sie w Davida i gra swoja role naprawde swietnie.
No coz to dosc specyficzny serial o bardzo specyficznej tematyce, ale gra Michaela jest naprawde dobra. Generalnie zarys postaci i fabuly w SFU jest wg mnie genialny. Prozno szukac podobnego serialu. No ale to raczej temat do zupelnie innej konwersacji ;-)
Ja oglądałam i Dextera, i SFU, i nawet kilka filmów z Michaelem, i mnie kojarzy się on przede wszystkim z Dexterem Morganem ;P Co tu dużo mówić - rola życia. Nie twierdzę, że jako David Michael nie był świetny, bo był. Ale moim zdaniem postać Dextera zjada postać Davida na śniadanie ;)
Ja dopiero jestem w połowie 3 sezonu SFU, ale jeśli nadal będzie trzymał taki poziom, to śmiało stwierdzę, że to najlepszy serial.
Kolega właśnie podesłał mi link do artykułu na ten temat http://zadbani.pl/2013/09/jak-skonczy-sie-dexter/
Jeśli dla Ciebie ten serial może być jeszcze w jakimkolwiek stopniu smutny, to Ci naprawdę współczuję. Chociażby Dexter był rozrywany na kawałki, potem miażdżony kołem, a na końcu zjedzony przez kanibali i tak bym się śmiał z tych scen. Poziom serialu spadł tak drastycznie w dół, że ciężko jest jeszcze brać coś na poważnie.
Smutne, ale prawdziwe...a kiedyś to był tak wybitny serial, że każdy mój dzień zaczynał się od ciepłej bułki w mikrofalówce, kawy i Dextera.
Jak zaczynałem ogladac ten serial to jeszcze bylem malym szkrabem ,teraz juz mogę legalnie kupować alkohol .Taka sytuacja ;/