PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Właśnie jestem po maratonie 4,5 sezonów Dextera. Nie będę się rozpisywać jaki to świetny serial, bo większość na tym forum ma podobne zdanie.
Pytanie jak w tytule: w jakie dni tygodnia pojawiają się nowe odcinki? Tam gdzie ja oglądam jeszcze nie ma.
Dzięki:)

ocenił(a) serial na 9
milka_fw

Dzisiaj, ale od 5:30 od jutra jest odcinek wystawiony na jakieś zagraniczne torrenty z których sam ściągam :)

ocenił(a) serial na 9
luqascz

Dzięki. Ja muszę czekać aż wrzucą to na nasze stronki, mam nadzieję, że w poniedziałek wieczorem już będzie:)

ocenił(a) serial na 9
milka_fw

napisz mi na gg ->2876845 to jutro tak około 15, albo nawet rano jak wstanę czyli tak 6:00-6:30 wyślę ci link do ściągnięcia i w razie problemów też pisz :d niby samego Dextera będziesz miała, ale i tak na napisy trzeba czekać do 21-23 :)

ocenił(a) serial na 9
luqascz

Dzięki wielkie, ale ja na ściąganiu i dopasowywaniu napisów znam się tak samo jak na origami;) Muszę uzbroić się w cierpliwość, obejrzę na shows.pl Tam odcinki pojawiają się na bieżąco:)

ocenił(a) serial na 9
milka_fw

nic trudnego :d

ocenił(a) serial na 10
luqascz

luqascz : z jakiej stronki ściągasz torrenty? na isohunt nie ma ;/

ocenił(a) serial na 9
zawek9

thepiratebay.org nie trzeba nawet konta tam mieć :)

ocenił(a) serial na 10
luqascz

proszę wyślijcie mi napisy jeśli ktoś ma ;)
agata-heyah@o2.pl
będę bardzo wdzięczna ;)

ocenił(a) serial na 10
Agatka_S7

w kazdy poniedzialek od rana mozna pobrac z torrentow<oczywscie nie tylko na torrentach jest,ale to jest dla mnie najlepsza opcja,od razu mase seedow i peerow,przy necie 8mb moge sciagnac z predkoscia nawet do 1.5mb...napisy ang. sa tez zazwyczaj odrazu,a PL w poniedzialki kolo 20-22....co do napisow to polecam napiprojekt,jedno klikniecie i znajda ci sie automatycznie napisy do kazdego filmu/serialu.:)

ocenił(a) serial na 10
ThugMan4shoo

dziękuję ;)