Właśnie jestem po maratonie 4,5 sezonów Dextera. Nie będę się rozpisywać jaki to świetny serial, bo większość na tym forum ma podobne zdanie.
Pytanie jak w tytule: w jakie dni tygodnia pojawiają się nowe odcinki? Tam gdzie ja oglądam jeszcze nie ma.
Dzięki:)
Dzisiaj, ale od 5:30 od jutra jest odcinek wystawiony na jakieś zagraniczne torrenty z których sam ściągam :)
Dzięki. Ja muszę czekać aż wrzucą to na nasze stronki, mam nadzieję, że w poniedziałek wieczorem już będzie:)
napisz mi na gg ->2876845 to jutro tak około 15, albo nawet rano jak wstanę czyli tak 6:00-6:30 wyślę ci link do ściągnięcia i w razie problemów też pisz :d niby samego Dextera będziesz miała, ale i tak na napisy trzeba czekać do 21-23 :)
Dzięki wielkie, ale ja na ściąganiu i dopasowywaniu napisów znam się tak samo jak na origami;) Muszę uzbroić się w cierpliwość, obejrzę na shows.pl Tam odcinki pojawiają się na bieżąco:)
proszę wyślijcie mi napisy jeśli ktoś ma ;)
agata-heyah@o2.pl
będę bardzo wdzięczna ;)
w kazdy poniedzialek od rana mozna pobrac z torrentow<oczywscie nie tylko na torrentach jest,ale to jest dla mnie najlepsza opcja,od razu mase seedow i peerow,przy necie 8mb moge sciagnac z predkoscia nawet do 1.5mb...napisy ang. sa tez zazwyczaj odrazu,a PL w poniedzialki kolo 20-22....co do napisow to polecam napiprojekt,jedno klikniecie i znajda ci sie automatycznie napisy do kazdego filmu/serialu.:)