Kiedy dowiedziałam się, że Dexter ma już 5 sezonów byłam w lekkim szoku.. ;) Zastanawia mnie czy już ustalono ile ma ich w sumie być ;> ?
Swoją drogą która seria wg. was jest najlepsza? Czy poziom się obniża wrac z kolejnymi odcinkami?
Mam nadzieje że 6 sezon będzie ostatni, więcej niech nie będzie bo z sezonu na sezon jest gorzej. A wygląda to tak:
1=>2>4>3>5
Ten 5 sezon to najgorszy jaki może być. Totalnie prawie nic się nie dzieje...
W dodatku co sezon skracają odcinki coraz bardziej :P
W 1 sezonie odcinek trwał 53-54 min a teraz jest to 45-46 min :P
2 sezon stawiam na rowni z 1, moze nawet ciut lepszy. reszty nawet nie chce mi sie komentowac..
Wg. informacji od Chip'a Johannessen'a, które niedawno pojawiły się w sieci, DEXTER będzie w sumie mieć 7 Sezonów, bo, choć 7-ka nie jest w pełni potwierdzona, Sezon 6-ty nie został wykupiony jako "finał", tak więc prawdopodobieństwo (co mnie osobiście bardzo cieszy) powstania 7-ki jest duże.
Najlepszy Sezon? Nadal 1-szy :)
Najsłabszy 3-ci
Serial trzyma poziom, choć może nie w stu procentach ten sam, co w 2006, ale jednak.
A ja nie jestem do końca przekonany o słuszności decydowania się na sezon 7. Dla mnie sezon 6 powinien być ostatni i odejść z klasą a nie wyciągać tylko kasę. Co do sezonów to u mnie wygląda to tak:
Sezon 1 > Sezon 4 > Sezon 2 > Sezon 5 > Sezon 3
u mnie: 4, 3, 5, 1, .......długo długo nic....3ci
:)
przy czym przedostatni u mnie 1wszy był boski, ale ja tam znalazłam błędy, których teraz modne jest tak licznie szukać. no i ciała były fuszerkowo robione- karton powiązany sznurkami. wole 2gi bo tam ścigali samego Dexa, bo Doaks go złapał, bo pojawił się Lundy którego b lubiłam- godny przeciwnk dla Dexa- jak on sam przyznał po śmierci Lundiego ( minus 2jki- sucz Lila) W sumie 1 i 3 równie dobre z małą przewagą 2jki
Wiem wiem, jestem jedną z nielicznych:P
narobiłam błędów w tym poście
jeszcze raz 4, 2, 5, 1, ....3
i w drugim akapicie miało być że 1 i 2 równie dobry :)
5,4,2,1,3.
Też mam nadzieję, że 6 będzie ostatni. Chociaż mam pomysł na 6 i 7 sezon ;) A co dopiero scenarzyści. Jeżeli serial będzie trzymał poziom to może być i 7, ale to już ostateczna ostateczność.
szkoda ze zawsze trzeba tyle czekac
widac po Dexterze jak latka lecą
tzn po serialu nie po postaci:)
Taki 7my był by za 2 lata , kupa czasu:)
u mnie to 4...genialny
1 cos nowego super sezon
2 i 3 bardzo dobry
5-4+-wezcie pod uwage ze zaden serial ktory ma 5 sezonow z podobna tematyka(powiazanie-nie naprzyklad z archiwum x kazdy o czym i nnym)nie stoi na tym poziomiw co dexter i to jest na jego plus
odpowiedzialem ci na pytanie.moim zdaniem serial sie nie stacza.7 to by bylo przegiecie chyba ze 6 sezon okazalby sie najlepszy...malo prawdopodobne
moim zdaniem takze nie ma mowy o jakimkolwiek staczaniu sie
mielismy seryjnego morderce - męża, śmierc rity byla zaskakująca i potrzeba, i znowu sprawila ze Dexter znalazl sie w nowym położeniu. Nie ma mowy o nudzie.
Nie wiem co niby Deb miala zrobić z wiedzą ze Rudy byl bratem Dexa. Nie wiem czego tu sie czepiac? Dowiedziała się ze to nie o nia ostatecznie chodzilo i w pewnym sensie jej ulżylo i tyle
Oni chyba chca zeby Debra zaczela weszyc i krzyknela na cale Miami Metro Police ze Dexter to brat Ice Truck Killera, i jest Bay Harbor Butcher i ze zabil Trojkowego.
Ma byc 7 sezonow najprawdopodobniej. I jak dla mnie lista wyglada tak:
I czwarty sezon
II piaty sezon
III pierwszy sezon
IV drugi sezon
V trzeci sezon.
Dla mnie każdy sezon jest świetny i niepowtarzalny! W każdym jest coś zaskakującego i tak naprawdę w "Dexterze" nie istnieje coś takiego jak zły i nieciekawy sezon.
moze jesli ktos ma zj**** gust
ostatnio sobie powtorzylem 2 sezon, ktory jest dla mnie najlepszy i az bylem w szoku jak mocno kolejne odstaja poziomem. nawet aktorstwo halla bardziej blyszczalo. te monologi, klimat, humor ahh ....to byl swietny serial.
Siedem sezonow? No coz oby dwa ostatnie sezony były godne rewelacyjnej calosci.
U mnie kolejnosc wyglada tak:
1 sezon = 4 sezon
5 sezon
3 sezon
2 sezon
Dla mnie:
SEZON I - poza jakąkolwiek konkurencją, genialny w każdym calu, z najlepszym finałem
SEZON II - świetny, na podobnym poziomie i w podobnym klimacie co pierwszy
SEZON III - lekka obniżka formy, ale bez przesady nie był fatalny, poprostu spokojniejszy, niestety z marnym finałem
SEZON IV - powrót do klimatu , świetna gra Lithgowa.
SEZON V - tragikomedia - limit conajmniej absurdalnych sytuacji został już osiagnięty, mam nadzieję że Lumen wyjedzie z tego serialu nogami do przodu i nie zobaczymy już jej w kolejnej odsłonie, no dobra przynajmniej niech wyjedzie i już nie wraca.