Dexter

2006 - 2013
8,2 207 tys. ocen
8,2 10 1 207099
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Mam na myśli ewentualny awans (aktualnie prowadzona sprawę i naciski szefostwa) Quinna, a także podejrzaną córeczkę Masuki. Jak sądzicie? To najbardziej oczywiste co pierwsze przychodzi mi do głowy to że Quinn wybierze aresztowanie i nie awansuje (szefostwo się nie zgodzi), a Masuka dowie się że córeczka to ściema i będzie mu bardzo smutno bo w końcu poczuł że nie jest sam.

ocenił(a) serial na 10
komarrek27

Z zapowiedzi następnego odcinka wynika, że Batista na razie odmówi Quinnowi awansu. A co do Masuki to córka raczej jest prawdziwa, co potwierdziły już badania, ale z jej podejrzanego zachowania można wywnioskować, że faktycznie chodzi jej tylko o kasę.

Pezet777

"A co do Masuki to córka raczej jest prawdziwa, co potwierdziły już badania, ale z jej podejrzanego zachowania można wywnioskować, że faktycznie chodzi jej tylko o kasę."

Potwierdziły to badania, a dodatkowo ten specyficzny śmiech :D

Wydaje mi się, że scenarzyści celowo tak przedstawiają córkę Masuki, byśmy nabrali podejrzeń co do jej uczciwości.
Dziewczyna pewnie okaże się w porządku, a za to "dupnie" w innym wątku, np.: szef Debry okaże się psychopatą, o czym Debra dowie się z notatek Vogel.