PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jennifer Carpenter

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę wyjść z podziwu jak świetnie gra ta aktorka. Warta wszystkich nagród

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Tutaj Ciebie poprę,bardzo dobra, ale jeszcze nie wspaniała,( nie chciałem, ale dodam że ma prześliczną buzię) w filmie Dexter miała kilka wpadek, nieodpowiednia mina do sytuacji, lub ton głosu, po czym całe napięcie mi opadało.Np w Quarantannie grała dużo lepiej. Tak czy siak, uwielbiam Jennifer! Love!

Viljar

Popieram :)

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Lubię jej postać, ale co do talentu aktorskiego zdodzić się nie mogę. Przykład: tuż po stresującej konwersacji zawsze musi wziąc głęboki oddech jakby się dusiła. Nie wiem czy karzą jej tak grać, czy co.

ocenił(a) serial na 10
Viljar

to prawda, świetna jest :)

ocenił(a) serial na 9
Viljar

muszę przyznać ci rację.;). na początku serialu nawet tego nie dostrzegałam bo moze wtey jeszcze nie była taka dobra i to na Dexterze skupiałam się najbardziej. ale teraz w 7 sezonie pokazała coś wspaniałego! pokazała ,że też jest bardzo dobrą aktorką i na nią równieć należy zwrócić uwagę! chyba zaczyna doganiać swojego byłego męża w dobrej grze aktorskiej;). ja w każdym bądź razie życzę jej jak najlepiej!

ocenił(a) serial na 9
Monika_981

Początkowo jej nie lubiłam, ale teraz naprawdę jest super. Kurcze jak mi brakowoało jej "języka " :P Naprawdę jest zarąbistą aktorką :P

ankon

Ja tak samo :) W pierwszych odcinkach trochę mnie denerwowała, ot taka naspeedowana gaduła, głupiutka siostra mądrzejszego brata, skrywającego mroczną tajemnicę :) Ale później ją zaczęłam doceniać! Chyba od momentu, gdy odgrywała scenę radości SPOILER, bo wyciągnęła z Dextera informację, że jego brat zamierza jej się oświadczyć :) Ta kobieta niesamowicie potrafi oddać emocje: całym ciałem, gestem, miną. No i porównajcie sobie jej grę z dialogami aktorów, recytowanymi niczym w szkolnym teatrzyku, w "Sędzia Maria Anna Wesołowska".