Dexter

2006 - 2013
8,2 211 tys. ocen
8,2 10 1 210561
7,3 22 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ocenił(a) serial na 9

Nie mogę wyjść z podziwu jak świetnie gra ta aktorka. Warta wszystkich nagród

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Viljar

Tutaj Ciebie poprę,bardzo dobra, ale jeszcze nie wspaniała,( nie chciałem, ale dodam że ma prześliczną buzię) w filmie Dexter miała kilka wpadek, nieodpowiednia mina do sytuacji, lub ton głosu, po czym całe napięcie mi opadało.Np w Quarantannie grała dużo lepiej. Tak czy siak, uwielbiam Jennifer! Love!

Viljar

Popieram :)

ocenił(a) serial na 10
Viljar

Lubię jej postać, ale co do talentu aktorskiego zdodzić się nie mogę. Przykład: tuż po stresującej konwersacji zawsze musi wziąc głęboki oddech jakby się dusiła. Nie wiem czy karzą jej tak grać, czy co.

ocenił(a) serial na 10
Viljar

to prawda, świetna jest :)

ocenił(a) serial na 9
Viljar

muszę przyznać ci rację.;). na początku serialu nawet tego nie dostrzegałam bo moze wtey jeszcze nie była taka dobra i to na Dexterze skupiałam się najbardziej. ale teraz w 7 sezonie pokazała coś wspaniałego! pokazała ,że też jest bardzo dobrą aktorką i na nią równieć należy zwrócić uwagę! chyba zaczyna doganiać swojego byłego męża w dobrej grze aktorskiej;). ja w każdym bądź razie życzę jej jak najlepiej!

ocenił(a) serial na 9
Monika_981

Początkowo jej nie lubiłam, ale teraz naprawdę jest super. Kurcze jak mi brakowoało jej "języka " :P Naprawdę jest zarąbistą aktorką :P

ankon

Ja tak samo :) W pierwszych odcinkach trochę mnie denerwowała, ot taka naspeedowana gaduła, głupiutka siostra mądrzejszego brata, skrywającego mroczną tajemnicę :) Ale później ją zaczęłam doceniać! Chyba od momentu, gdy odgrywała scenę radości SPOILER, bo wyciągnęła z Dextera informację, że jego brat zamierza jej się oświadczyć :) Ta kobieta niesamowicie potrafi oddać emocje: całym ciałem, gestem, miną. No i porównajcie sobie jej grę z dialogami aktorów, recytowanymi niczym w szkolnym teatrzyku, w "Sędzia Maria Anna Wesołowska".