PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203087
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Joey Quinn

ocenił(a) serial na 9

Czy tylko mnie ten koles zaczal tak strasznie irytowac? W 3 sezonie, gdy sie pojawil, gral
niezle. W 4 byl swietny, ale od piatego sezonu robi sie coraz bardziej irytujacy i beznadziejny.
Raz, ze z twardziela scenarzysci zrobili miekka faje, to dodatkowo aktorsko jakos coraz
gorzej mu idzie. Mam nadzieje, ze zginie w tym sezonie:)

ocenił(a) serial na 8
snail_1981

Moim zdanie przede wszystkim sam bohater (abstrahując od poziomu aktorstwa) jest niezbyt dobrze napisany. Tak jakby scenarzyści nie mogli się zdecydować, czy zrobić tough gaya w stylu Doakesa, czy może kogoś o miększym sercu, kto wzbudzałby sympatię. Quinnowi brakuje wyrazistości, każdego innego (lub przynajmniej zdecydowaną większość) bohaterów Dextera dałoby się dość łatwo opisać, bo każdy z nich posiada jakieś charakterystyczne cechy, z kolei Quinn jest jakiś taki nijaki. A to porzucenie śledztwa w sprawie Dextera...nie kupuję tego. Ale to już temat na inną dyskusję ;)

ocenił(a) serial na 9
buka_power

Tylko, ze w 3 i 4 sezonie jego postac byla spoko i naprawde sadzilem, ze godnie zastapi Doaksa jako "przesladowca" Dextera. A to co ogladam od 2 polowy 5 sezonu w jego wykonaniu to zenada! Szkoda....

snail_1981

Spokojnie. Mam przeczucie, ze oni go tak specjalnie przycmili, zeby wywolac jakis szok w kolejnych odcinkach. Powoduje to u mnie wielkie napiecie, jak tylko go widze na ekranie, bo mam wrazenie, ze zaraz cos "wybuchnie". Mowie Wam!!

ocenił(a) serial na 8
peggySage

Wydaje mi się, że gdyby miał powrócić motyw Quinna tropiącego Dextera, to wydarzenia poprzedniego sezonu dotyczące śmierci robocopa byłyby w jakiś sposób przypominane (tak jak widać, że scenarzyści usilnie chcą nam przypomnieć ITK), a tymczasem wątek wydaje się zupełnie martwy.

buka_power

Cicho, ja wierze, ze to bomba z bardzo opoznionym zaplonem. Mowie Wam, ten Quinn jakis taki teges, mocno podejrzany + teraz jeszcze porzucony. Cos mu sie jeszcze uroii w glowie. 2 mozliwa opcja, to taka, ze zginie smiercia bohaterska, a deb sie zaplacze. Ale tej wersji nie chcemy.

ocenił(a) serial na 9
peggySage

Mam nadzieje, ze druga opcja sie sprawdzi:p