PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Lektor

ocenił(a) serial na 10

Kiedy będzie lektor do pierwszego odcinka 8 sezonu?

kamil11osin

Oj mysle ze nie predko poniewaz z tego co sie orientuje to z lektorem emituja dopiero 6 sezon.

ocenił(a) serial na 9
Madziaa_20

Correct - 7 na C+

beria_filmweb

nie mam C+ wiec nie wiem :P

ocenił(a) serial na 9
kamil11osin

Lektor ? O.o

ocenił(a) serial na 9
kamil11osin

a kogo to interesuje? jak nie rozumiesz po amerykańsku to se ściągnij napisy

hum_kryk

PO CO LEKTOR O MUJBORZE

ocenił(a) serial na 9
pitrzel

nom po co on? w jakim celu ma zostać spożytkowany? hare kryszna?

hum_kryk

Boze co sie dzieje na tym forum... nawet sie zapytac o nic nie mozna juz atakuja z kazdej strony. Moze ktos woli ogladac filmy z lektorem niz z napisami ? Ludzie ogarnijcie sie wszedzie te zlosliwosci i po co to ?

kamil11osin

Masz 11 lat? Wiesz, ze za granica w niektorych krajach, seriale i filmy w TELEWIZJI sa puszczane BEZ LEKTORA, w oryginale z napisami? Ludzie przynajmniej angielski podlapluja, nie mowiac o tym jak lektor zabija wszystkie emocje...

ocenił(a) serial na 10
wingeddevil

Ludzie on jest niewidomy i nie zna języka angielskiego ... Trochę tolerancji, w jego przypadku pozostaje lektor o który po prostu zapytał... Nie każdy może cieszyć się napisami.

ocenił(a) serial na 9
kamil11osin

Oby nigdy.

ocenił(a) serial na 7
kamil11osin

Przerażający jest fakt jak masa ludzi ma problem z odpowiedzią na proste pytanie... a jeszcze bardziej, że jak nie ma się nic do powiedzenia to i tak trzeba.

Również nie jestem zwolennikiem oglądania filmów/seriali z lektorem, zdecydowanie preferuję napisy, no ale jak kto woli (temu służy ten wybór). Człowiek zadał proste pytanie, odpowiedzi rzeczowych zero, zahaczających o temat z dwie, masa za to takich aby tylko mu ubliżyć.

ocenił(a) serial na 9
the_governor

Z reguły jest tak że lektor do dextera wychodził na nvod, 2 tygodnie po amerykańskiej premierze. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś nagrywało się dźwięk lektora i podkładało do amerykańskiej wersji tak aby można było oglądać w necie. A jeżeli chodzi o dexterowego lektora to nigdy nie było tragedii ale zawsze lepiej słyszeć głosy bohaterów. Np. Debra cały czas przeklina ale lektor często to ignoruje. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
deichman1996

Dzięki deichman1996. Jak wam się nudzi to załużcie sobie własny temat i w nim piszcie, a nie zaśmiecacie mój. 12 odpowiedzi i tylko jedna konkretna i 2 co zahaczają o temat. Gratulacje

kamil11osin

lektor psuje wszystko

ocenił(a) serial na 10
Price123321

Ludzie on jest niewidomy i nie zna języka angielskiego ... Trochę tolerancji, w jego przypadku pozostaje lektor o który po prostu zapytał... Nie każdy może cieszyć się napisami.

ocenił(a) serial na 10
miliki

Z lektorem oglądałem 7 sezonów i 8 też zamierzam oglądać z lektorem. Tak ciężko to pojąć. Jesteście aż tak głupi czy tylko udajecie?

ocenił(a) serial na 10
kamil11osin

Nie przejmuj się i nie odpisuj na głupie komentarze. To jest internet tu logika (często) i tolerancja nie występuje. Tak jak napisał/-ła deichman1996 po ok 2 tygodniach od premiery w stanach

kamil11osin

Czy wszyscy muszą oglądać filmy z napisami? Jeżeli ktoś woli z lektorem, to niech ogląda.

ocenił(a) serial na 9
seyre

to niech zapyta z zażenowaniem a nie tak wprost :)

hum_kryk

lektor jest beznadziejny

ocenił(a) serial na 9
terminator92

a teraz tak na prawdę z tego serialu zrobił się syf, drugi odcinek jest jeszcze gorszy niż pierwszy już chyba nie chcę czekać na trzeci bo zaraz okaże się że bay harbor butcher jednak żyje tylko był w hibernacji z niedźwiedziami

ocenił(a) serial na 9
kamil11osin

a na ch_uj ci lektor?