PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

No proszę!! teraz mi się przypomniało pamiętacie matke RIty z 2 sezonu? Była to inna
aktorka a tutaj gra tylko ją jakaś babcia;/ no żal sami sobie zobaczcie. I jak się nie myle mąż
jej umarł a tutaj jest(Chodź tego nie pamiętam)

michaelo1010

To są rodzice Paul'a, ex-męża Rity.

ocenił(a) serial na 10
LilianaLuthor

Ok to mój błąd.;p sory;]

LilianaLuthor

Cody i Astor to dzieci Paul'a, dlatego się nimi zajmują, a Harrisonkiem, no cóż... tak przy okazji ;P W którymś odcinku 4 serii Rita powiedziała Dex'owi, że rodzice Paula chcą zabrać Cody i Astor do Disneylandu, Dex się skrzywił i Rita wyjaśniła mu że to przemili ludzie, zupełnie inni niż Paul.

ocenił(a) serial na 10
LilianaLuthor

Ok może się pomyliłem co nie zmienia faktu, że sezon 5 zakończył się żałośnie;/ I szkoda gadać

michaelo1010

Gadasz coś o serialowej wpadce po czym kiedy okazuje się że nie masz racji to nagle ni z gruchy ni z pietruchy wywalasz że sezon skończył się żałośnie - czy z Tobą wszystko w porządku ?

michaelo1010

A skad ty tam wytrzasnales meza zmarlego Rity????
On chyba nie jest zdrowy hornet....moze psychiatra by sie przydal? Zaklada temat, w ktorym sie wykazuje niewiedza popelnia blad za bledem i nagle wyskakuje ze zakonczyl sie zalosnie. A na czym michaelangelo to opierasz? Bo co maja rodzice Paula do tego ze sezon skonczyl sie srednio?