PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 205 tys. ocen
8,2 10 1 204617
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

nie okaże się ciepłym .Jestem mocno zniesmaczony tym faktem. O jednego geja za dużo . Quinn coraz gorzej wygląda , te koszule na nim kompletnie nie leżą ,

ocenił(a) serial na 7
accadacca

W czym problem? Homofobia?

wiesiek_madrala

Dowiedz sie pierw co znaczy homofobia

ocenił(a) serial na 9
accadacca

Przecież to było oczywiste. Czym jesteś zniesmaczony?

myszszata

Takie oczywiste to to nie było, bez przesady.

użytkownik usunięty
accadacca

Może zamiast być "zniesmaczonym", potraktujesz to jako okazję do uaktualnienia swoich reprezentacji osób homoseksualnych? Izaak zdecydowanie nie jest stereotypowym gejem (mowa o polskich stereotypach). Zamiast przykładać swoje wyobrażenia o gejach do tej postaci, przyłóż tą postać do swoich wyobrażeń. Masz okazję wyciągnąć z tego coś wartościowego, wzbogacającego ciebie. To, czy pozostaniesz w tym samym miejscu, bądź pójdziesz naprzód zależy oczywiście wyłącznie od ciebie. Powodzenia.

ocenił(a) serial na 10

Nie atakujcie mnie , po prostu nie lubię wątków homoseksualnych w moich ulubionych serialach.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
buldok_

Bardzo dobry pocisk, a teraz marsz do lekcji bo jutro masz pewnie sprawdzian z przyrody lub muzyki, trampków na wf tez nie zapomnij.

dawid1420

Tobie też polecam marsz do lekcji, bo sam masz spore problemy z opanowaniem języka polskiego.

ocenił(a) serial na 9
buldok_

tobie dedykuję znaną wypowiedź już-ex-vice-premiera: SIO

dexover

nie

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
accadacca

przestań marudzić, w końcu jakaś kolejna fajna relacja między naszymi dwoma czarnymi bohaterami się wywiązała, chociaż trochę szkoda, że Isaak nie zginął z rąk Dexa.

ocenił(a) serial na 10
daee1

Dzieki za spojler , jeszcze nie zdążyłem obejrzeć nowego odcinka.

ocenił(a) serial na 9
accadacca

to po jaki ch... włazić na forum gdzie prowadzona jest dyskusja o odcinku?

ocenił(a) serial na 8
dexover

Ale to nie jest temat o 7x09. Powstał na kilka dni przed jego premierą. Więc ma prawo się burzyć. Chociaż był głupi wchodząc na forum nie będąc na bieżąco.

ocenił(a) serial na 9
MatiZ_3

tak, tak, nie zauważyłem.. ale i tak głupi był:)

accadacca

Ta, racja, Isaak z początku sezonu był o niebo lepszy.

Moniia

Eee tam Isaak to obok sierżanta "suprise madafaka" dla mnie najlepsza postać serialu. Kij w to że ciepły.

ocenił(a) serial na 10
Moniia

Też mi się tak wydaje.