PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203766
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Kurcze nie wiedziałem że jego żona to Jennifer Carpenter, serialowa przyrodnia siostra w Dexteże !!

ocenił(a) serial na 9
sebastian1020

Pewnie dlatego, że nie są celebrytami, nie występowali w Tańcu z gwiazdami.

Amelia_2

Już od ponad roku są razem, masz chłopie zapłon:)

ocenił(a) serial na 8
sebastian1020

A skąd miałem to niby wiedzieć z gwiazd (Mam swoje życie, polecam wyjść czasem z domu), nie oglądam tańca z gwiazdami oraz nie interesuje się życiem gwiazd , jedyny serial jaki oglądam to właśnie Dexter oczywiście wyłącznie na komputerze , ponieważ nie jestem pasjonatem reklam

sebastian1020

Nie bulwersuj się tak. Powiedziałem to żartobliwie, świadczy o tym taka mała "buźka" na końcu zdania. Uważasz, że jak ktoś zna się na kinie trochę lepiej niż przeciętny człowiek, śledzi niektóre rzeczy, to od razu nie ma swojego życia i nie robi nic innego tylko siedzi w domu przed komputerem? Brak słów na takich imbecyli, którzy oceniają i szufladkują ludzi, a nawet ich nie znają...

ocenił(a) serial na 9
sebastian1020

A ja polecam dokładniej czytać wypowiedzi innych.

Ps. Też nie jestem pasjonatką reklam, ale ja Dexter'a oglądam na kanapie, na komputerze nie próbowałam, chyba niewygodnie...

ocenił(a) serial na 6
sebastian1020

To akurat mi się obiło o uszy. Nie wiedziałem natomiast, że powstawał nowa odmiana słowa "Dexter" ;]

Stolarcfc

Dwóch i pół Dexteża.

ocenił(a) serial na 10
Jake_Boe

Ja się dziś dopiero o tym dowiedziałem w informacji na temat raka Dextera.. bez kitu, w serialu w ogóle tego nie widać, jakby byli choćby coś więcej niż przyjaciółmi poza serialem.. Podwójny szok, bo oglądam Dextera od trzech lat, a myślałem, że już znam go dostatecznie długo..