Nie widzialam wszystkiego ale z bardzo długiej listy filmow ( 841 mam na plytkach :) )
ten aktor gra WG. MNIE o klase lepiej od pozostalych.
A za scene w dexterze MA BYC:
oskar
nobel
telekamera
emma
....i Święty Gral!
Bez przesady. W dexterze jest genialny ale jak oceniasz aktora musisz obejrzeć co najmniej parę filmów z nim a nie tylko 1 serial...
jest mnostwo aktorow lepszych niz ci ktorych uwarzasz za najlepszych.
Przemysl to.
Na blogu mam listę ulubionych aktorów jeśli o to ci chodzi i każdego z nich uważam za lepszego niż Michael C.Hall.
nie zrozumiales mnie.
nie mialam na mysli twoich konkretnych pozycji.
chcialam tylko powiedziec, ze ilu nas tutaj jest tyle tez jest naszych list najulubienszych i lepszych od wszystkich innych aktorów
Wlasnie dlatego tak zaznaczylam duzymi literkami ze na Mojej liscie goruje Michael C.Hall.
Dlatego twoj post: Jest mnóstwo aktorów lepszych od niego.
Jest troszeczke egoistyczny. Ja napisalabym: Jest dużo aktoro których uwazam za lepszych.
To byloby takie trafne.
Zaryzykuję i powiem ogólnie że M.C Hall nie jest najlepszym aktorem i nie należy nawet do top 20 żyjących obecnie aktorów.
widze, ze nie mamy o czym rozmawiac, bo ilekroc staram sie cos wytlumaczyc ty tak glupiutka jak taka mała gąska powtarzasz swoje.
Ale jesli mialabym tak egoistycznie mowic i wyglaszac opinie OGOLNE to powiem C.HALL goruje nad tymi tandetnymi nadetnymi sprzedajacymi sie za jedna okladke w gazecie aktorzynami ktorymi sie tak podniecasz tylko dla tego, ze myslisz, ze masz najlepszy gust jesli zaglosujesz tak jak wiekszosc osob
zakladam sie ze twoj ulubiony film to ojciec chrzestny.
zreszta ja zawsze sobie powtarzam, jesli wiekszosc osob lubi to co ja, a ze wszystkich ludzi jakie spotykam bardzo malo jest wyjatkowych. to oznacza, ze to nie jest dobry gust
DO OSOBY KTÓRA PECHOWO ZACZĘŁA CZYTAĆ TĄ DYSKUSJĘ - dobra rada nie brnij dalej - szkoda czasu..Propozycja funkcjonalności dla filmwebu - możliwość zgłaszania do usuwania prymitywnych tematów/użytkowników!
strasznie jesteś zabawny/zabawna(?)... dwa genialne seriale poza tym nic:) Jest wielu lepszych aktorów... ale oczywiście to twoje zdanie(głupie)
"841 mam na plytkach"
dużo się naściągałeś/gałaś(?) szkoda że obejżałaś/eś może z 10 z tej listy, chyba że posiadasz filmy pokroju americanpie, a seriale typu m jak miłość,plebania...
<post pod ciebie on>
zabolała prawda? i teraz wyskakujesz z prymitywnymi/wulgarnymi tekstami
ale co można spodziewać się po gimbusce(sorry po zdjęciu może chodzisz jeszcze do 5,6 podstawówki->serio) :> ech jak ja nie lubię takich tępych lasek, współczuje chłopakom z którymi się zadajesz(o ile), chyba że są na takim samym poziomie;)
widocznie jeszcze nie dorosłaś emocjonalnie... dorośnij dziewczynko i wtedy może porozmawiamy. Nie bój się ten okraz mija. Teraz proponuje byś troszkę się wyluzowała i strzeliła palcówę przy zdjęciu zajebistego Michaela :) moze wtedy ci te emocje 'opadną':D
pozdrawiam (serdeczym)serdecznie
<off>
a i na następnego posta nie odpiszę ci niestety, bo nie mam ochoty zniżać się tak nisko i nie dam ci tej satysfakcji.
btw
'strasznie żałosnY jesteś atakując Lecho1523 kilkoma kontami...boshe co z tą polską??<roll>
oj słabiutko.
nawet nie odpisuje na to, juz wole lechowi odpisywac, on tez jest podobnie rozwiniety co ty, ale smieszniejszy
Abstrahując od tej całej pyskówki, to wyskakując z textami typu: ''jak ja nie lubię takich tępych lasek "pozdrawiam (serdeczym)", a później pisząc, że nie będziesz się zniżał to wychodzisz na hipokrytę.
Jesteś żałosna, filmy oceniam według własnego gustu, nie sugeruję się ocenami innych.
Brad Pitt
Robert De Niro
Al Pacino
Clint Eastwood
Daniel Day-Lewis
Gary Oldman
Anthony Hopkins
Jack Nicholson
Johnny Depp
Tom Hanks
Morgan Freeman
Edward Norton
Russell Crowe
Matt Damon
Jeff Bridges
Kevin Spacey
Leonardo DiCaprio
Mel Gibson
Kevin Costner
Kevin Costner
Bruce Willis
Gene Hackman
John Goodman
Alan Rickman
Sean Pean
Sean Connery
To minimalna lista(żyjących) aktorów lepszych od M.C Halla.
PS. OC to nie mój ulubiony film, pudło !
ZALOSNY PANICZU! podales niemal taka sama lista jak lista topu na filmweb, co za zal, mogles chociaz zmienic to nawet jesli nie byloby prawdziwe, zeby dowiesc ze nie mam racji, nawet cie nie bede obrazala. bo nie znize sie do tego usuwam konta, nie bede sie znizala do konwersacji tutaj. ZAL ZAL ZAL
Polecam tobie http://www.youtube.com/watch?v=hVYMwRKuB4k, ee to w 90% moja lista z bloga ty tępa osobo.
kogo obchodzi twoje jeb*na lista. MAm wyjebane na to co jakis wałkon lubi. PO chuj caly czas o tej swojej liscie mowisz, nikt o nia nie pytal
Nie znasz się na grze aktorskiej, taki De Niro czy Brando są 3x lepsi od M.C.H, pisze o mojej liście bo jesteś taka głupia że myślisz że jak coś napiszę o genialnych aktorach to sugeruję się ocenami innych albo przepisuję z rankingu, jakie to typowe dla zbuntowanej nastolatki.
jestes naprawde taki glupi na jego wygladasz po swoich postach?
Wiesz dlaczego z kazdym postem autorka jest o krok przed tobą, dlatego, ze napisala swoja opinie nie podwazajac zadnej innej a ty piszesz tak jAkby twoja lista byla ostateczna. Jeszcze jedno ci powiem.
MASZ NAJBARDZIEJ KOMERCYJNY GUST FILMOWY NA CALYM FILMWEB Z tego co zauwazylam
A teraz wyloguj się i zaloguj na konto kamila412,
"KOMERCYJNY GUST FILMOWY" , zanim napiszesz coś takiego , odpowiedz sobie na pytanie co to jest komercja.
Czy są lepsi? W czym? Pod jakim względem? Nie chce mi się rozkładać listy na części pierwsze, ale spokojnie mógłbym zdyskredytować większość z nich. Wielu z nich grało po prostu w dobrych filmach, ale niekoniecznie genialnie. Ja tam stawiam ich wszystkich na równi z Majkelem, który gra dużo w teatrze, a w filmach gra tylko epizody [może z braku czasu?].
jotbe007:
Po co te docinki? Chyba każdy może mieć swoje zdanie, no nie? Kamila napisała, że ma "841 [...] na plytkach" żeby nie było, że nie ma pojęcia o aktorstwie [czytaj: jest kinomaniakiem;].
Hall jest za to mistrzem w kategorii seriali- tu Lecho musisz przyznać rację, że to co najmniej ścisła czołówka.
PS. Dla mnie debeściakiem jest Nicolas Cage po którym wszyscy jeżdżą jak po burej suce, a ja i tak uwielbiam gościa.
dlaczego kazdy ocenia ilosc filmow, zamiast gre. Mlody aktor kapitalnie grajacy jest gorszy od kiepskiego starego weterana z duza iloscia filmow. dla wszystkich od razu.
naprawde?????????? a ci twoi bogowie to w czym i jak graja? sam nie wiesz co piszesz. wiekszosc z tych co wymieniles gra prawie caly czas to samo, jeden jest macho, inny dowcipnis itp wyobraz sobie ze wielu z tej listy sama cenie, ale widze takie rzeczy, anie jestem zaslepiona!!!!! po za tym jezeli uczepiles sie ze hall gral tylko w dwoch serialach to ocenmy go na podstawie dwoch seriali - rola dexa i davida to jak ogien i woda. w niczym siebie nie przypominaja!!!!!!
"wiekszosc z tych co wymieniles gra prawie caly czas to samo"
Chyba nie wiesz co piszesz..
Z wymienionych przeze mnie aktorów tylko oni grają często powtarzalne rolę.
Clint Eastwood
Matt Damon
Bruce Willis
a wlasnie ze wiem co pisze wyobraz sobie i nawet nie chce mi sie z toba dyskutowac, wiesz. nie dam sie wciagnac w pyskowke. zdazylam sobie na twoj temat troche poczytac i juz wiem o co tu chodzi :D po prostu zrob innym przysluge i nie komentuj nic jak nie masz nic madrego do powiedzenia.
Nie musimy dyskutować ale odpowiedz mi na to pytanie
"zdazylam sobie na twoj temat troche poczytac i juz wiem o co tu chodzi :D:
O co chodzi i co o mnie ciekawego przeczytałaś ?
Wymieni przeze mnie aktorzy są przede wszystkim wszechstronni i nie ważne czy grają w arcydziełach czy w filmach słabych zawsze zagrają genialnie, proste.
CZLOWIEKU CO KOGOS OBCHODZA TWOI AKTORZY, dziewczyna napisala, ze wedlug niej to dobry aktor, a ty spinasz tylek, masz jakis kompleks?
"ten aktor gra WG. MNIE o klase lepiej od pozostalych.
A za scene w dexterze MA BYC:
oskar
nobel
telekamera
emma
....i Święty Gral!"
Fajne określenie dobrego aktora według ciebie...
Dzieci do spania.
I JUZ SIE POKAZAL:
czlowiek ktory nazywa innych dzieciakami; Reposta NAJNIZSZYCH LOTOW>
w zyciu mam jedna zasade: jak ktos cos takiego napisze. to pisze juz tylko jednego ostatniego posta na tym forum.
JESTES NIEDOJEBANY i to sie SPRAWDZA przy kazdym takim przypadku. a twoj gust zalosny tak jak wszyscy pisza faktycznie.
O gustach się nie dyskutuje idiotko z 2 kontami, nie znasz się na kinie , w czym ci przeszkadza mój gust , bo cenię sobie znanych i znakomitych aktorów ? Widziałaś chociaż jeden film z wymienionymi przeze mnie ?
Nie nazwalabym tego czyms negatywnym, rozpaczam jak widze to co piszesz, ale nie ukrywam , ze bawi mnie twoja zalosna postac, probujaca na sile swoja jakas zalosna liste komus pokazac. TO jakbys KRZYCZAŁ:
HEJ WY TAAAM! ZOBACZCIE CO JA LUBIE !! PROSZE!!! TO JEST NAJLEPSZE NAPEWNO DLA WAS!!
JESTEM DOBRY ZNAM SIE!!!
To raczej ty tak krzyczysz zakładając swój temat, jesteś w końcu Andzelika czy Kamila ? Ile jeszcze założysz kont bo udowodnić że masz rację(choć nie masz) zdesperowana,pusta,ograniczona nastolatko z brakiem podstawowej wiedzy, ośmieszasz się na każdym kroku, wyloguj się z obu kont i idź na jakieś forum młodzieżowe gdzie piszą ludzie z problemami , może żal.pl , tak lubisz to słowo , więc się po prostu wyżal, na chwilę obecną kończę dyskusję z tobą bo nie będę marnował czasu na jakąś psycho-fanke-idiotkę, napisałem tylko że M.C.H nie jest najlepszym aktorem a ty wyjeżdżasz z typowym prostackim tekstem osób na twoim poziomie, na dziś chyba żegnam.
żal.pl - dzieciaku - jestes pusta - ile jeszcze slow wypowiesz, ktore tak bardzo cie pograzają w smutku?
a mnie usatysfakjonuja w moich slowach
Kogoś mi przypominasz, ale tamta osoba jak ty również miała problemy psychiczne, no cóż chorych trzeba traktować inaczej... Na dodatek masz rozdwojenie jaźni tylko obie osobowości to skretyniałe nastolatki, zakończę to w odpowiedni sposób.
"Droga Andzeliko/Kamilo nie wiem która z was to czyta, obie was pozdrawiam, Michael C. Hall jest najlepszym aktorem w całej galaktyce, takie osoby jak De Niro,Daniel Day Lewis,Pacino czy Brando to po prostu nikt w porównaniu z genialnym Michaelem, a ja poziomem nie dorównuje ani Andzelice ani Kamili, jesteście takie genialne, wszystko będzie dobrze, wszyscy mamy swoje problemy, rozumiem twój problem i staram ci się pomóc z głębokimi wyrazami współczucia : Lecho1523, pozdrawiam i łącze się w bólu z rodziną"
gowno mnie obchodzi twoje zdanie tak samo jak na poczatku. Michael jest najlepszy DLA MNIE tylko tyle napisalam, a twoje schorzenie pozostaw sobie.
jestes poprostu bardzo glupiutki dla mnie, tak cie widze i uszanuj to.
nie czuje zadnej rywalizacji ani nie robie takiej spiny jak ty. poprostu kazdy moj kolejny dla mnie nic nieznaczacy post jest pisany po to, zebys mogl dalej krzyczec ZNAM SIE! JA NA PRAWDE SIE ZNAM!
a kazdy kolejny post jest taki zabawny.