PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

... ale tylko pierwszy, oparty na książce sezon. Reszta zalatuje łajnem. Przerwałem w połowie drugiego, brat wytrzymał sezon dalej

andgasow

Łajnem to ci z ryja wali. Pozdro

andgasow

e tam gadasz;p 1,2,4 są mistrzowskie a 3 to spadek formy, aczkolwiek i tak jest dobry.
2>1=4>3 ;]

up
kultury troszkę gimbusie ;>

jotbe007

Może masz racje, natomiast po rewelacyjnym (mimo, ze czasem dluzacym sie), zamknietym w calosc, pelnym i przemyslanym pierwszem sezonie reszta mnie juz nie zachwycila. Poprostu nie bylo takiej mozliwosci. Nie spotkalem sie jeszcze z sytuacja, w ktorej scenarzysci serialowi sa wstanie przescignac lub dogonic autora ksiazki - moze w kilku odcinkach zbuduja cos, na co warto czekac, ale na calej linii juz wymiekaja.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
andgasow

a ja mam prosbe do filmweba..zmiencie date premiery bo jest bledna...

dziekuje pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
andgasow

oglądam już czwarty sezon i uważam, że jest świetny!!! Cały serial ma swój specyficzny klimat, nie każdemu może przypadł do gustu, ale doskonale wpisał się w mój gust. Uwielbiam takie seriale!

ocenił(a) serial na 9
andgasow

Mam pytanie do Ciebie. Jakie seriale uważasz za dobre?

ocenił(a) serial na 8
komarrek27

Pewnie "Moda na Sukces" xDDD

komarrek27

Szczerze? Nie oglądam seriali - omijam je duuużym łukiem. Te, ktore mi przypadły do gustu to:
1. Kompania braci
2. Generation kill
3. nieregularnie ogladane odcinki Housa
4. pierwsze sezon Dextera
innych seriali, jake bym ogladal - nie pamietam, no moze poza paroma odcinkami Prison Brake (wymotowalem dlużyznami - jakby go zrobili na 6 odcinkow - moze bylby zjadliwy, a tak kiła)

Niestety wiekszosc seriali jest robionych dla kazdego. Wrzuc troche sensacji, dodaj kilka kropli milosci i pozadania, jakas postac pozytywna, jakiegos naiwniaka, dozuc kawal krwistego, ociekajacego tluszczem miecha (im wieksze tym lepsze) i zmiksuj. Powstanie glut dla wszystkich. A jak jest cos do wszystkiego to jest do niczego.

p.s. Rzuciłem jeszcze okem na jakis shit z wampirami co mialy kly jako zęby 'dwojki' a nie 'trojki' - kila dla niewyzytych nastolatek. Prawdziwa krew czy cos takiego.

użytkownik usunięty
andgasow

Prison Brake? O KURWA BOZE ! ! !
co to znaczy?
więzienne hamulce?
reszty nie komentuje chu

W takim razie po co się tu zalogowałaś? Żeby śmiać się z jego literówki?

wieśniara;]

ocenił(a) serial na 8
andgasow

Hmm.. Czy ja wiem.. Jak dla mnie wszystkie są rewelacyjne. Ten serial to mistrzostwo świata, tak samo jak ścieżka dźwiękowa. Ach... <3

ocenił(a) serial na 4
andgasow

Ma rację! Sam postanowiłem sprawdzić ten serial bo wszyscy polecali go. I niestety obejrzałem 8 odcinków 1 sezonu i skończyłem. Nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Dałem mu szanse do 8 bo w sumie to chciałem to wyłączyć po 2-3. Ale mówię że nie ocenia się ksiązki po okładce.