PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203847
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Może, jednak.

ocenił(a) serial na 10

Serial "Dexter" jest fenomenem, przyciąga przed ekran miliony.Także zastanawiałem się, jak długo można to ciągnąć.Aby się nie znudził. To było, to też było. Ooo! a nie, to też było.Dexter! pierwsze dwa sezony!! Rewelacja! troszkę potem z górki,przyzwyczajamy się, ale nadal nas ciekawią. 6 sezon (osobiście mi się bardzo podobał) a 7 sezon to jak wybuch samej VY Canis Majoris!( Aktorzy w nim grający, właśnie zdobyli szlify) Rewelacja! Nie trzymajcie się twardo stereotypów. Postęp technologiczny, jednak nie zdołał powstrzymać Wiary.W cokolwiek wierzycie.

ocenił(a) serial na 10
Luxman

Dobrze prawisz! Co prawda mnie 6 sezon rozczarował, ale siódmy pod każdym względem jest niesamowity.

ocenił(a) serial na 9
Luxman

wspaniały serial można ciągnąć tak długo póki nadal jest wspaniały,scenarzyści mają na nieo dobry pomysł, i stały widz będzie się zakochiwał w kolejnych sezonach. ja jestem ogromną fanką tego serialu i nie jestem gotowa na to ,ze jesteśmy już w połowie 7 sezoniu i jeszcze został nam najprawdopodobniej tylko jeszcze jeden. ja mam nadzieję ,że oglądalność będzie ciągle rosła i stacja Showtime przedłuży umowę z całą ekipą 'Dextera' ;)