Serial "Dexter" jest fenomenem, przyciąga przed ekran miliony.Także zastanawiałem się, jak długo można to ciągnąć.Aby się nie znudził. To było, to też było. Ooo! a nie, to też było.Dexter! pierwsze dwa sezony!! Rewelacja! troszkę potem z górki,przyzwyczajamy się, ale nadal nas ciekawią. 6 sezon (osobiście mi się bardzo podobał) a 7 sezon to jak wybuch samej VY Canis Majoris!( Aktorzy w nim grający, właśnie zdobyli szlify) Rewelacja! Nie trzymajcie się twardo stereotypów. Postęp technologiczny, jednak nie zdołał powstrzymać Wiary.W cokolwiek wierzycie.
Dobrze prawisz! Co prawda mnie 6 sezon rozczarował, ale siódmy pod każdym względem jest niesamowity.
wspaniały serial można ciągnąć tak długo póki nadal jest wspaniały,scenarzyści mają na nieo dobry pomysł, i stały widz będzie się zakochiwał w kolejnych sezonach. ja jestem ogromną fanką tego serialu i nie jestem gotowa na to ,ze jesteśmy już w połowie 7 sezoniu i jeszcze został nam najprawdopodobniej tylko jeszcze jeden. ja mam nadzieję ,że oglądalność będzie ciągle rosła i stacja Showtime przedłuży umowę z całą ekipą 'Dextera' ;)