Kojarzy ktoś gościa? Pojawiły się w sieci jego napisy do 5 odcinka. Opłaca się oglądać, czy
zaczekać na MSainta?
A ja nawet ich nie moge dopasowac :P Wszystkie inne dzialaja, a tych mi zwyczajnie allplayer nie odpala.
W sumie napisy są niezłe. Jedyne co mi trochę przeszkadzało, to przetłumaczenie w raczej oficjalnej rozmowie you na ty, mimo że powinno być pani (chodzi mi o pierwsze spotkanie prof. Porter i Quinna). Reszta - raczej bez zarzutów. Niestety, nie wiemy jeszcze czy jego szybkość tłumaczenia jest spowodowana długim weekendem, czy może ciągle będzie umieszczał napisy przed MSaintem - cóż, musimy poczekać jeszcze tydzień.
Wszystko działa jak należy. Też miałem problem z pierwszym uruchomieniem, jednak jak już odświeżysz kilka razy stronę to wszystko pójdzie ok.
Potwierdzam, napisy są okej, chociaż bodajże 2 zdania były nieprzetłumaczone i wyświetliły się napisy po angielsku. Poza tym jest dobrze.
Pomocy, ściągnęłam odcinek, wyszukało mi napisy ale są niedopasowane, lecą o jakieś 15 sekund za późno . Umrę jak tego za chwile nie obejrzę! ...