PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204215
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Po obejrzeniu odcinka 06x12 zabralem sie za czytanie komentarzy i zastanawia mnie dlaczego kazdy marudzi na niescislosci ktore idzie jeszcze pominąć (poza Batistą i jego czekaniem przed miejscem zbrodni) a nikt nie zauwazył ogroomnej głupoty. Mianowicie jakim cudem dexter w scenie na dachu wieżowca wstrzyknął sobie m-99 i wstał po 5 sekundach. Specjalnie przewijałem żeby zobaczyć tą scenę drugi raz i wyraźnie widać jak wbija sobie igłę i nadusza strzykawkę. Albo absurd godny Thrillerów klasy Z albo nie zauważam czegoś oczywistego i prozę wyjaśnijcie mi o co chodzi.

ocenił(a) serial na 10
kinimod12

nie wdusił strzykawki.

ocenił(a) serial na 5
mvp78

Zaiste, dzięki za pomoc dla ślepca.

ocenił(a) serial na 9
kinimod12

Gdzie było powiedziane, że wstrzyknął sobie M-99? Na pewno przewidział sytuację i wcześniej przygotował sobie strzykawkę z wodą.

Macieyko

A mi się wydawało, że on wyciągając strzykawkę ją naciągnął więc może po prostu była pusta...

anka2255

Tiaa, i wstrzyknął sobie powietrze... Myślenie nie boli, naprawdę.

kinimod12

bo w srodku nie mial m-99 to logiczne ze czyms to zastapil .. np "wodą"

szeregowy91

tez na poczatu mnie to zastanawialo ale zgodze sie z mvp78. pewne jest ze wbil sobie strzykawke ale nie widac zeby ja wduszal poniewaz zaslonil ja reka i nie widac dokladnie czy ja sobie wstrzyknal.

ocenił(a) serial na 8
kkubiak11

A czy wstrzykując sobie wodę lub powietrze do żył to nie prowadzi do śmierci?

Banan1311

conajwyzej własnie powietrza.

ocenił(a) serial na 8
szeregowy91

Prędzej solą fizjologiczną, do kupienia wszędzie za bezcen. Tak czy inaczej, fajny trick.

ocenił(a) serial na 9
kinimod12

a może przebił się do wnętra ust :P ?

ocenił(a) serial na 9
DyndaS

Co i tak zostawia całą tę scenę dość zastanawiającą bo nie wiem czy Dexter w tej sytuacji miał w ogóle czas aby myśleć o drugiej strzykawce???