Ja również nie wiedziałam,że dziś nie będzie odcinka,nie wchodziłam wcześniej na forum ani specjalnie nie interesowała się tematem,ale jak co poniedziałek,chciałam sobie ściągnąć kolejny odcinek,a tu proszę,dopiero 8go września.;)
Sezon 8 jest słaby to źle ale brak nowego odcinka dziś to jeszcze gorzej. Czujecie ten beznadziejnie pusty poniedziałek ?
Ja szczerzre mówiąc mocno się wahałam,czy w ogóle włączać ten odcinek (ostatniego już nie oglądałam,przeczytałam sobie tylko streszczenia i nie żałuję), a tu wszystkie moje dylematy rozwiązane :D
Niestety w moim przypadku, już nie czekam z niecierpliwością na kolejny odcinek Dextera. Za to na kolejny odcinek BB jak najbardziej.
Dokładnie mam tak samo :/ Dexter mnie już męczy
Chciałbym żeby był już ten epicki finał i do widzenia ;)
Obawiam się, że jednak będzie jakaś kaszana.. Zobaczcie na BB poziom jest kilkakrotnie wyższy.. Od 11 odcinka BB, Dexter został daleko w cieniu i śmieszny bardziej jest niż ekscytujący.. a oni jeszcze przerwę zrobili.. Fail. Teraz to już w ogóle prawie nie czekam na nowy odcinek, dzięki tej przerwie i temu, że można to było zrobić dużo lepiej.
BB miażdży Dextera niestety. Każdy nowy odcinek jest w 100% przemyślany i nie ma sekundy na nudę, mistrzostwo po prostu. A w przypadku naszego mordercy, to włączam nowy odcinek, a tutaj na starcie mizdżenie się z Hanką i wyznawanie miłości. Po takim wstępie, to od razu się oglądać odechciewa. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek to napiszę, bo uwielbiałam Dextera, ale od 7 sezonu, to prawie ciągłe rozczarowania.
Chyba sobie w takim razie zrobię przerwę i już obejrzę jak będą wszystkie odcinki. Nie dość, że ten sezon bardzo średni jest to jeszcze przerwa.