Dexter

2006 - 2013
8,2 211 tys. ocen
8,2 10 1 210619
7,3 22 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

...ale są seriale rewelacyjne...takim właśnie jest "Dexter".ZDECYDOWANIE POLECAM !!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
voojtas

Ja mam tylko jeden serial IDEALNY, w którym nic bym nie zmienił i, który na pewien sposób dosłownie "kocham" - to "Rodzina Soprano". "Dexter" ma szanse dołączyć do tego skromnego grona seriali idealnych, ale muszę poczekać na koniec całego serialu, wtedy będę mógł go całego ocenić. Jeśli miałbym decydować teraz - na razie serial rewelacyjny. Po prostu muszę znać całość, aby ocenić go pod każdym względem, tym bardziej, że końcówka w serialach jest bardzo ważna. Zresztą w filmach też.

ocenił(a) serial na 10
voojtas

Jestem po pierwszym sezonie i już uwielbiam ten serial. Polecam gorąco!

ocenił(a) serial na 8
voojtas

"Trójca", czyli trzy IDEALNE serialu. I może Six Under Feet czy Miami Vice również są tytułami które mnie zaciekawiły, to tytuły które chciałbym poniżej przedstawić jako jedyne przykuły mnie do ekranu na całe godziny.

Dexter; mroczny klimat, niebanalna fabuła, dobra obsada, ciekawe rozwiązania, brak liniowości.

Rodzina Soprano; świetny klimat mafii połączony z niecodziennymi zachowaniami członków tej subkultury, perfekcyjna obsada, genialne zakończenie i dobra oprawa audio.

Kojak; doskonały motyw twardego gliniarza z zasadami i klimat lat siedemdziesiątych oraz niebanalne przygody w połączeniu ze świetną (pasującą) oprawą dźwiękową.