PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204192
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

...ale są seriale rewelacyjne...takim właśnie jest "Dexter".ZDECYDOWANIE POLECAM !!!

voojtas

Ja mam tylko jeden serial IDEALNY, w którym nic bym nie zmienił i, który na pewien sposób dosłownie "kocham" - to "Rodzina Soprano". "Dexter" ma szanse dołączyć do tego skromnego grona seriali idealnych, ale muszę poczekać na koniec całego serialu, wtedy będę mógł go całego ocenić. Jeśli miałbym decydować teraz - na razie serial rewelacyjny. Po prostu muszę znać całość, aby ocenić go pod każdym względem, tym bardziej, że końcówka w serialach jest bardzo ważna. Zresztą w filmach też.

ocenił(a) serial na 10
voojtas

Jestem po pierwszym sezonie i już uwielbiam ten serial. Polecam gorąco!

ocenił(a) serial na 8
voojtas

"Trójca", czyli trzy IDEALNE serialu. I może Six Under Feet czy Miami Vice również są tytułami które mnie zaciekawiły, to tytuły które chciałbym poniżej przedstawić jako jedyne przykuły mnie do ekranu na całe godziny.

Dexter; mroczny klimat, niebanalna fabuła, dobra obsada, ciekawe rozwiązania, brak liniowości.

Rodzina Soprano; świetny klimat mafii połączony z niecodziennymi zachowaniami członków tej subkultury, perfekcyjna obsada, genialne zakończenie i dobra oprawa audio.

Kojak; doskonały motyw twardego gliniarza z zasadami i klimat lat siedemdziesiątych oraz niebanalne przygody w połączeniu ze świetną (pasującą) oprawą dźwiękową.