PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Co myślicie o odcinku 10? ;) Wg. mnie zaczął się niespecjalnie i bałem się, że tak jak 9 będzie trochę obniżał loty pozostałych. Ku mojej wielkiej radości wszystko uległo zmianie i myślę, że ten był naprawdę najlepszy w całej 4 serii! :)

SPOILERY!

Naprawdę niesamowita akcja. Było pare scen, które cofałem i oglądałem po 2-3 razy. Tak jak bójka w domu Arthura lub gdy Cody mówi "I'm thankful for Dexter" (aż się szeroko uśmiechnąłem) :) czy oczywiście... ostatnia scena, która chyba obok sceny z 1 serii, gdy okazuje się, że Rudy jest bratem Dex'a zaskoczyła mnie najbardziej ze wszystkich. Naprawdę niesamowicie to wymyślili. Z jednej strony może trochę przesadzone, ale z drugiej kompletnie zaskakujące. Przeanalizowałem 150 możliwości i na coś takiego nie wpadłem. A gdy widziałem w trailerze, że Arthur idzie odwiedzić tą dziennikareczkę byłem pewien, że zamierza ją zabić... Jedynm słowem miazga, jeszcze lepiej niż zazwyczaj, nie pomyślałbym, że to możliwe.

Podusmowując odcinek oceniam na 9/10 ze względu na trochę gorszy początek i wątki Angelowo-Laguertowe. Pozdro i czekam na wasze opinie ;)

ocenił(a) serial na 7
Stolarcfc

Tylko, że to był odcinek nr 9. Odcinek 10 4 sezonu będzie dopiero za tydzień :)

ocenił(a) serial na 6
centurion815

Mój błąd, przepraszam. :/ Temat do usunięcia.