PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Opinie !

ocenił(a) serial na 9

Jakie są wasze opinie na temat serialu ?!
Krótko, wdł. mnie:

Zaskoczyłem się mile oglądając pierwszy odc. Dextera. Ujął mnie głównie pomysł (wiem że książka) i mroczność, mówię tu o rewelacyjnej grze C. Halla który gra socjopatę, człowieka bez uczuć i zasad moralnych, kierującego się jedynie kodeksem - kto zasługuje na śmierć.

+ rewelacyjny pomysł
+ rewelacyjna gra aktorska, wszystkie plany - każdy na swoim miejscu !
+ mroczność (gdzieś w końcu zanika i wypełnia ją czarny humor, wraca pod koniec 2 sezonu)

Moja ocena 1 sezon - 10/10
2 sezon - 9/10

ocenił(a) serial na 8
SHOGUN_

Moja opinia jest prosta

1 sezon 10/10 genialny, cos nowego, zeby seryjny zabójca był tak miły? jemu sie tam przecież kibicuje/

2 sezon 10/10 świetnie pokazane rozterki duchowe Dextera, znakomite jak dla mnie byly sceny z Doaksem

3 sezon 10/10 slyszalem opinie ze slabszy. A dla mnie Miguel Prado to byla jedna z najlepszych postaci jaka dotad sie pojawila w serialu. Taki przyjaciel, ktory zbłądził.

Świetna gra aktorów. Aktorzy swietnie dobrani, co zauwazy ktos kto czytal ksiazki. A propo książek..one są zupelnie inne niz film:)..i to jest super.

ocenił(a) serial na 10
baqq_1990

według mnie ten film jest rewelacyjny... chociaż pierwszy odcinek jakoś nie szczególnie mnie zachęcił do dalszego oglądania..;)