Dexter

2006 - 2013
8,2 208 tys. ocen
8,2 10 1 208166
7,2 21 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tylko czekam by usłyszeć tą charakterystyczną muzykę i wpaść znowu w ten jedyny w swoim rodzaju klimat ;)

ocenił(a) serial na 7

Za każdym razem jak wiążę sznurówkę i zaciska się ona na moim palcu lub przecinam pomarańczę patrzę czy za mną nie stoi dexter z workiem foliowym ;)

użytkownik usunięty

BŁĄD!

Pierwszy odcinek jest w niedziele (naszego czasu to już poniedziałek) - 2 października. Swoją drogą nie wiem skąd ten tygodniowy poślizg? Dex zawsze ruszał tak jak inne seriale - w ostatnią niedzielę września.

BTW wcześniej tak jak w przypadku np. 3 sezonu może pojawić się co najwyżej Pre-air, ale póki co nie wyciekł jeszcze do sieci, a zazwyczaj było to grubo miesiąc przed startem sezonu.

użytkownik usunięty

Hmm, ja informację mam stąd:
http://eztv.it/shows/78/dexter/
Wiem, że oficjalna data rozpoczęcia serialu jest dopiero 2 października - miałem nadzieję, że się coś zmieniło :?

użytkownik usunięty

chyba, że to będzie tzw. Pre-air, którym wyżej wspomniałem. Jednak żadne inne źródła torrentowe tego nie potwierdzają.

ocenił(a) serial na 8

Z tego co kojarzę to pierwotnie 6. sezon miał faktycznie zacząć się we wrześniu. Potem jednak Showtime zaczęło puszczać powtórki 5. sezonu i zmieniono datę na 2.10. Na pre-air też chyba nie ma co liczyć, w końcu do rozpoczęcia sezonu zostały niecałe 3 tygodnie.

ocenił(a) serial na 10

Nie ważne, tydzień w tą, tydzień w tamtą, czekam na tą premierę od ostatniego odcinka 5 sezonu wiec uzbroję się w cierpliwość na ten tydzień! Serial, który póki co ciągle trzyma wysoki poziom.

użytkownik usunięty
pinkunicorn

Nie trzyma. Patrz 5 sezon, a sezon 1 czy 2.

ocenił(a) serial na 8

5 sezon jest słabszy od 1, 2 i 4, ale nie słaby. Jest mniej dobry.

ocenił(a) serial na 5
MatiZ_3

nie jest dobry. jest zalosnie slaby

użytkownik usunięty
MatiZ_3

Akurat jeśli chodzi o 5 sezon Dextera to jest to jeden z bardzo rzadkich przypadków kiedy z całą pewnością mogę stwierdzić, że sam napisałbym lepszy scenariusz od tego który zaserwowali nam twórcy.

ocenił(a) serial na 10

W końcu już niedługo premiera, stęskniłam się za Dexterem jednak te wszystkie seriale to nie to samo :)

martakamyk13

Wiecie ile odcinków ma mieć?.

ocenił(a) serial na 10
Adorianu

12 odcinków z tego co mi wiadomo...

martakamyk13

Ja również czekam z niecierpliwością na pierwszy odcinek Dexa.. :) Zawsze robie swojego rodzaju ceremonie przed odcinkiem - dużo szamy i można oglądać. :D:)

ocenił(a) serial na 9
Dolarin

boze wezcie mi nie przypominajcie tego.jak tylko nadchodzil 26.09 nic tylko dexter.czasem z niecierpliwosci wlączalo sie serial i bez napisów a i tak one szybko powstawaly

ocenił(a) serial na 10

Największym minusem serialu jest długość każdego sezonu - 12 odc. tylko... przez 3/4 roku się na niego czeka!!! :( :( :(