PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204331
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jest trailer najnowszego sezonu http://www.youtube.com/watch?v=CUbCMbW-BRE&feature=channel. :D Wygląda na to, że będzie lepszy od ostatniego.

ocenił(a) serial na 6
TheDarkDefender

Znowu zaczynają się dla mnie najdłuższe dwa miesiące. :) Oby do września.

ocenił(a) serial na 5
TheDarkDefender

Wiedziałem, że musi być zawsze jakaś "annyoing" postać, schedę po mamusi przejmie córeczka :).

ocenił(a) serial na 8
TheDarkDefender

Na pewno będzie bo to chyba jedyny serial gdzie z sezonu na sezon jest coraz lepszy aby jak najszybciej minęło te 2 miechy:)

ocenił(a) serial na 9
TheDarkDefender

No i jakoś znosiłam tą rozłąkę z Dexterkiem, a przez ten trailer teraz znowu mnie szał weźmie.

ocenił(a) serial na 10
Progressywna

Dokładnie mam to samo. Teraz 2 miesiące czekania :( Buu, trzeba jakoś wytrzymać to.

ocenił(a) serial na 6
TheDarkDefender

Hehe ja mam podobnie. A z danszy muszę się nie zgodzić, bo 4. sezon był najsłabszy. Nawet nie dorastał do pięt 1. i 2. :D

ocenił(a) serial na 8
TheDarkDefender

Bez kitu... ogladam 5 raz od poczatku wszystko... zazdroszcze ludziom co ogladaja go po raz pierwszy... A po tym trialerze tylko mam wieksza ochote :D

caroliscool

'bo 4. sezon był najsłabszy''
Był najlepszy razem z pierwszym,3 był najsłabszy,4 trzymał mnie w napięci na maxa,a zakonczenie to był szok dla mnie xD,zresztą fabuła w 4 była genialna,a trójkowy świetnie zagrał,i był godnym przeciwnikiem dla dexa.Michael ma chyba peruke na tym trailerze,jego włosy dziwnie wyglądają,ale nie ma sie co dziwić jak miał raka.