PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203781
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

gdybym oglądał ten serial to bym pewnie odgadł samemu ale że temat jest mi zupełnie obcy proszę o pomoc miłośników tego serialu. otóż jeden z właścicieli kont na chomiku (lubi utrudniać życie innym) trzyma swe foldery pod hasłem które to można odgadnąć oglądając filmik dot. tego serialu. osobie która odgadnie prawidłowe hasło chętnie odstąpię kilka giga transferu na chomikuj.pl
(tylko na tym chomikowym koncie znalazłem filmy nigdzie indziej niedostępne kinie,czy wypożyczalni)
Tutaj znajduje się ów filmik:
http://chomikuj.pl/House_sezon7

ocenił(a) serial na 8
motyla_noga

narrator/narracja? wspomnienia? wolność? samotność? nie wiem :)

ocenił(a) serial na 10
motyla_noga

Mi sie wydaje, że chodzi o wolność (freedom) albo marzenie jeśli tamto by było za proste:)

motyla_noga

Sama jestem ciekawa co to może być. Wypróbowałam wszystko co mi przyszło na myśl "wolność", "utopia", "samotność", "niezależność", "marzenie", "wyobraźnia" zarówno po polsku jak i po angielsku, ale nie wchodzi. Zaangażowałam do pomocy przyjaciela, który jest fanem serialu, więc może wspólnymi siłami coś wymyślimy. A póki co powodzenia w kombinowaniu :)

motyla_noga

o, moje konto ;)

AntekEmigrant

no szczerze powiem, że drażni mnie to skoro właściciel konta się odezwał to może łaskawie powie w jakim języku jest to hasło? poza tym motyla-noga szybciej ściągniesz serial z peba

butterfly24

może - "Dexter"