PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204215
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

A co powiecie na temat tego, że w nowym sezonie psycholem okaże się stażysta-fan Dex'a od ręki co została na lodówce w chacie? Chyba celowo nam scenarzyści ten wątek pominęli bo wiedzieli jak wprowadzić coś nowego w kolejnej serii. Masuka powiedział że może w końcu jeszcze trochę "popracować" :)

ocenił(a) serial na 8
vin1_2

To raczej oczywiste że wątek Louisa będzie jednym z kluczowych w 7 sezonie. Louis jest fanem Dextera i podobnie jak Ice Truck Killer "zaczepia go". Ten wątek niewątpliwie ma potencjał i jeśli wymyślą coś dobrego to może być naprawde zarąbisty sezon bo Louis wydaje się dobrym materiałem na genialną postać no i jeszcze dochodzi sprawa Deb, która wie :D.

modzel94

No właśnie jestem bardzo ciekawa jak się rozwiąże sprawa z Deb, jak jej to Dexter wytłumaczy czy coś xD. Ten 7 sezon może być naprawdę ekscytujący ;) już nie mogę się doczekać !

ocenił(a) serial na 9
Rika_

Pisałem w innych tematach, więc i tu wklepuję:
Wg mnie... Dexter wyjawi Debrze prawdę o porwaniu Harrisona jako baranka bożego. Debra zażąda dowodu. Dexter będzie zakłopotany, ale zrządzeniem losu będą odciski Travisa pozostawione na odciętej dłoni znajdującej się w domu Dexa. Wtedy Debra zrozumie jego motywy (wcześniej Rita, teraz Harrison? - To za wiele, słusznie, że zabił - pomyśli Debra). Albo inaczej, Debra bezwzględnie rozważy aresztowanie Dextera (zabójstwo to zabójstwo), ale wtedy Dexter będzie miał kontrposunięcie (uśmiecham się jak władze rosyjskie używają tego słowa). Otóż ... Debra sama nie jest bez grzechu. Pod koniec 5 sezonu udaremniła aresztowanie zabójców Jordana Chase'a. Dexter, jako jeden z nich, był tego świadkiem i nie omieszka podzielić się tą rewelacją z przyrodnią siostrzyczką, sytuacja będziępatowa. Tak więc, moi mili, wariantów do rozwoju sytuacji jest sporo.
Pozdr.

ocenił(a) serial na 10
modzel94

Bardzo trafne spostrzeżenie brachu, obyś miał rację bo to wręcz wymarzony scenariusz na jaki można czekać.

ocenił(a) serial na 9
vin1_2

Sądząc po fantazji scenarzystów to Louis się w Dexterze zakochał a to całe zaczepianie to niekonwencjonalny sposób podrywu.