PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Pytanie

ocenił(a) serial na 8

Mam takie pytanko do fanów serialu odnośnie Desmonda Harrington'a. Czy gra on tutaj jakąś znaczącą rolę czy raczej epizodyczną?

użytkownik usunięty
Poison_Girl

D. Harrington czyli detektyw Quinn. Raczej znaczącą. Wynajął kolegę do śledzenie Dextera, jest partnerem Debry, spał z Debrą, pojawia się w każdym odcinku.

ocenił(a) serial na 8

Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
hmm w takim razie mam nowy serial do nadrobienia ^^
pzdr

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Jeżeli chcesz oglądać serial tylko ze względu na tego aktora to musisz pamiętać że zaczął on grać od 3 sezonu.

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Polecam Ci obejrzenie wszystkich części, nie tylko tych, w których występuję (3, 4, 5 sezon i wkrótce 6). Naprawdę można się ubawić tą czarną komedią, posiada specyficzny klimat, który trudno ominąć bez jakichkolwiek refleksji :) Świetna gra wszystkich aktorów (absolutnie wszystkich), a występy gościnne to już w ogóle nie mówię.

Co do pytania: Desmond Harrington (Quinn) gra tutaj bardzo znaczącą rolę, więc jeżeli jesteś jego zagorzałą fanką, to nie możesz ominąć tego serialu.

ocenił(a) serial na 8

No tak chodzi mi głównie o Desmonda ale oczywiście zacznę oglądac od 1 sezonu. Właściwie to już skonczyłam 1 odcinek i zapowiada się dosc ciekawie :)

użytkownik usunięty
Poison_Girl

Z kolejnymi odcinkami serial staję się coraz bardziej pełniejszy i ciekawszy, aż do jego zakończenia, który jest zazwyczaj bombą :)

PS. Radzę Ci nie czytać tutejszego forum o Dexterze, bo nabawisz się naprawdę niemiłych spoilerów, które całkowicie mogą zepsuć zainteresowanie, a to dlatego, że w każdym sezonie jest BARDZO ZNACZNA zmiana otoczenia, życia, klimatu.