Mam takie pytanko do fanów serialu odnośnie Desmonda Harrington'a. Czy gra on tutaj jakąś znaczącą rolę czy raczej epizodyczną?
D. Harrington czyli detektyw Quinn. Raczej znaczącą. Wynajął kolegę do śledzenie Dextera, jest partnerem Debry, spał z Debrą, pojawia się w każdym odcinku.
Bardzo dziękuję za odpowiedź :)
hmm w takim razie mam nowy serial do nadrobienia ^^
pzdr
Jeżeli chcesz oglądać serial tylko ze względu na tego aktora to musisz pamiętać że zaczął on grać od 3 sezonu.
Polecam Ci obejrzenie wszystkich części, nie tylko tych, w których występuję (3, 4, 5 sezon i wkrótce 6). Naprawdę można się ubawić tą czarną komedią, posiada specyficzny klimat, który trudno ominąć bez jakichkolwiek refleksji :) Świetna gra wszystkich aktorów (absolutnie wszystkich), a występy gościnne to już w ogóle nie mówię.
Co do pytania: Desmond Harrington (Quinn) gra tutaj bardzo znaczącą rolę, więc jeżeli jesteś jego zagorzałą fanką, to nie możesz ominąć tego serialu.
No tak chodzi mi głównie o Desmonda ale oczywiście zacznę oglądac od 1 sezonu. Właściwie to już skonczyłam 1 odcinek i zapowiada się dosc ciekawie :)
Z kolejnymi odcinkami serial staję się coraz bardziej pełniejszy i ciekawszy, aż do jego zakończenia, który jest zazwyczaj bombą :)
PS. Radzę Ci nie czytać tutejszego forum o Dexterze, bo nabawisz się naprawdę niemiłych spoilerów, które całkowicie mogą zepsuć zainteresowanie, a to dlatego, że w każdym sezonie jest BARDZO ZNACZNA zmiana otoczenia, życia, klimatu.