PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203800
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Jak dla mnie 10/10
Klimat niepowtarzalny, sarkazm w narracji, naturalna gra aktorow.
po za tym nie wiem jak wy ale kiedy ogladam nowy odcinek i sami wiecie jak czesto trzyma w napieciu ja dostaje az drgawek. Wiem jak to brzmi ale czuje jak mi sie miesnie spinaja jak ogladam ten serial.
Jak wszyscy wspominaja sezon 1,2 i 4 najlepsze bez wachania na 10, sezon 3 gdybym mial ocenic dal bym 9 a sezon 5 na 9,5
sezon 5 nie byl zly ale nie mial najlepszego zakonczenia. Trzeba zwrocic uwage ile bylo akcji ze mial noz na gardle bylo nie zle... tylko zakonczenie zawiodlo. wedlog mnie debra powinna sie dowiedziec albo dexter powinien niewiem moze zginac? Chodzi mi przede wszystkim o to ze nie chce patrzec na Ulubiony serial zeby staczal sie (jak Lost start byl dobry klimat niezly alezaczelo sie robic poprostu glupio) wolal bym zeby zakonczyl sie z wielkim Boom dla widza...

ocenił(a) serial na 9
arte_nm

Co do 5 sezonu - Dexter staje się coraz bardziej "ludzki", i to się może się większości nie podobać. Trzeci też nie był taki zły, 4 nawet nie chcę oceniać - skala zbyt mała, a Lithgow to jeden z moich ulubionych aktorów. 1 i 2 wciągnęły mnie w ten serial.