PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203718
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Rewelacja:)

ocenił(a) serial na 10

1 i 2 sezon rewelacyjny po prostu, 3ci troche gorszy, ale tez dobry :)

mam nadzieje, ze 4 sezon bedzie rownie dobry, oby nie zrobili takiego shitu jak z Prison Break.

Filo93

Mhm, zgadzam się, że 1 sezon jest świetny, drugi też niczego sobie (za dwa postawiłabym 10/10), trzeciego jeszcze nie oglądałam muszę się niedługo zabrać za oglądanie. A może wiecie kiedy jest premiera 4 sezonu?? Ktoś kiedys o tym wspominał, ale nie za bardzo pamiętam.

ocenił(a) serial na 8
Moniia

miodzio miodzio miodzio fabuła ajajaj ;]

Filo93

trzeci bije 2 pierwsze i to zdecydowanie!!! najlepsze serial na świecie :)))))

ocenił(a) serial na 10
Filo93

Faktycznie może 3 jest jakby troszkę słabszy, ale jak dla mnie, to i tak rewelacyjny serial :) 4 sezon ma być na wiosnę tego roku. He, he faktycznie jakby mieli popsuć tak, jak Skazanego na śmierć to lepiej w ogóle odpuścić sobie produkcję...

katasia1

Na wiosnę? Mi się wydaje, że na jesień - serial wyszedł w 2006 (1wszy sezon), w 2007 2gi sezon, no i 2008 3ci s. Na to wychodzi, chyba że masz jakiegoś newsa? :P

ocenił(a) serial na 10
Filo93

A fakt na jesieni. Sorry mój błąd :) Tu mam wiadomości z wikipedii :

Po sukcesie pierwszej i drugiej serii (nie opartej już na kolejnych książkach z serii Lindsaya) stacja Showtime zdecydowała się na przedłużenie kontraktu z producentami. Trzecia seria miała premierę 28 września 2008 roku w USA. 21 października stacja Showtime ogłosiła zamówienie kolejne dwie serir, które prawdopodobnie zostaną wydane podobnie jak poprzednie początkiem jesieni (2009 roku dla czwartej serii i 2010 dla piątego). Każda seria będzie liczyła po 12 odcinków.

ocenił(a) serial na 9
Filo93

Jeszcze 5. sezon nawet będzie ? Niemożliwe, żeby był nadal tak dobry... Skończą się pomysły i zaczną naciągać, żeby kasę tylko zarobić...

ocenił(a) serial na 8
Cash

a ktory serial nie jest robiony dla kasy?