PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203871
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

SUPER !

ocenił(a) serial na 10

Każdy sezon Dextera zadowala mnie w pełni i tak też było z tym. Producenci tego filmu mają łeb na karku, ponieważ gdyby sezon 6 skończył się tylko zabiciem travisa marshalla to wszyscy by pomysleli, że taki schemat się już utarł. A tutaj niespodziewane zakończenie 6 sezonu zapowiadające jednoczesnie nadejście kolejnego ( siódmego) sezonu. Brawo!

użytkownik usunięty
yoga1

Ostatnie sezony Dextera, to wielkie gówno.
Breaking Bad, Zakazane imperium, Prawo ulicy to są zajebiste seriale.

ocenił(a) serial na 10

Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie xD Z ciekawości zobacze jeden odcinek tego twojego gówna.

ocenił(a) serial na 9
yoga1

Breaking Bad to porządny serial na poziomie Dexa, ale uderzający w co innego. Co do pozostałych dwóch to już jest średnio, ale każdy ma swoje gusta a o nich się nie dyskutuje.

użytkownik usunięty
yoga1

Z takim podejściem na pewno dla Ciebie będzie to gówno. Mogę Cię jedynie pocieszyć, że zazwyczaj większość osób, oglądających i lubujących w "Dexterze" podoba się również Breaking Bad, Zakazane imperium, Rodzina Soprano i tego typu seriale.
Nie twierdzę, że ten serial to dziadostwo, bo to nie prawda, pierwsze sezony aż ociekały klimatem, tajemniczością i czarnym humorem, niestety od 5 sezonu to naciągana tandetą historyjka i z tego powodu wystawiłem ocenę 5-6/10, bo wiem, że 7 i 8 sezon już nie powrócą w tak świetnej formie jak pierwsze dwa.

ocenił(a) serial na 10

W jednej dziesiątej przyznaję Ci rację, mimo to i tak będe go oglądał. A propo nie wiem jak twoje gusta, ale pierwsze dwa sezony prison breaka w mojej ocenie są narazie nie do pobicia przez żaden powstały dotychczas serial.