Dexter

2006 - 2013
8,2 211 tys. ocen
8,2 10 1 210587
7,3 22 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

ocenił(a) serial na 10

Każdy sezon Dextera zadowala mnie w pełni i tak też było z tym. Producenci tego filmu mają łeb na karku, ponieważ gdyby sezon 6 skończył się tylko zabiciem travisa marshalla to wszyscy by pomysleli, że taki schemat się już utarł. A tutaj niespodziewane zakończenie 6 sezonu zapowiadające jednoczesnie nadejście kolejnego ( siódmego) sezonu. Brawo!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
yoga1

Ostatnie sezony Dextera, to wielkie gówno.
Breaking Bad, Zakazane imperium, Prawo ulicy to są zajebiste seriale.

ocenił(a) serial na 10

Każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie xD Z ciekawości zobacze jeden odcinek tego twojego gówna.

ocenił(a) serial na 9
yoga1

Breaking Bad to porządny serial na poziomie Dexa, ale uderzający w co innego. Co do pozostałych dwóch to już jest średnio, ale każdy ma swoje gusta a o nich się nie dyskutuje.

użytkownik usunięty
yoga1

Z takim podejściem na pewno dla Ciebie będzie to gówno. Mogę Cię jedynie pocieszyć, że zazwyczaj większość osób, oglądających i lubujących w "Dexterze" podoba się również Breaking Bad, Zakazane imperium, Rodzina Soprano i tego typu seriale.
Nie twierdzę, że ten serial to dziadostwo, bo to nie prawda, pierwsze sezony aż ociekały klimatem, tajemniczością i czarnym humorem, niestety od 5 sezonu to naciągana tandetą historyjka i z tego powodu wystawiłem ocenę 5-6/10, bo wiem, że 7 i 8 sezon już nie powrócą w tak świetnej formie jak pierwsze dwa.

ocenił(a) serial na 10

W jednej dziesiątej przyznaję Ci rację, mimo to i tak będe go oglądał. A propo nie wiem jak twoje gusta, ale pierwsze dwa sezony prison breaka w mojej ocenie są narazie nie do pobicia przez żaden powstały dotychczas serial.