Powiem prosto z mostu - czy wy też jesteście zawiedzeni że nie pokazali pełnej sceny i
wyjaśnienia co do "narodzin Dextera" (kontener->port). Matke Dextera znamy ... Co z ojcem?
I jak to sie stało że znaleźli sie w kontenerze?! Innymi słowy - (może pominąłem) JA CHCE
PEŁNE WYJAŚNIENIE SCENY Z KONTERERU !!!
coś słabo oglądasz...;p
spoiler!!!
ojca dextera(biologicznego) zabił jego brat, jeśli dobrze kojarzę... a sytuacja z kontenerem też była wyjaśniona(jak się tam znaleźli itp.), aczkolwiek nie chcę skłamać w jaki sposób... może ktoś pamięta.
(SPOILER)
Matka jako informator miala wsypac grupe narkotykowa, lecz sprawa wyszla na jaw i kobiete zamordowano.
Grupa narkotykowa dla której pracowała jego matka zamknęła ich tam i zabiła, mi się zdawało że ojcem Dexa jest Harry bo przecież miał romans z jego matką a to jak długi chyba nie było powiedziane ?
przecież w pewnym odcinku dostał spadek -> dom po ojcu; sprawdzał nawet dna(właściwie masuka), o ile pamiętam było zgodne :>
Ale i tak mogą coś jeszcze przekombinować :) Lub Harry myślał że jest jego prawdziwym ojcem ....
ojciec dexa zostal zabity przez jego brata - czesc gry prowadzonej z dexterem majacej na celu wprowadzenie go w jego przeszlosc!(prawdopodobnie w ten sposob chcial sie tez do niego zblizyc) matka natomiast byla informatorka jego przybranego ojca - sypala na temat szefa gangu narkotykowego!on sie zorientowal i wyslal na nia i na jeszcze dwoch oprychow 3 swoich oprychow ktorzy mieli ich ukarac! przeciez to jest caly czas walkowane. a z jednym z nich dex sie nawet spotyka w 2 serii z inicjatywy najbaedziej denerwujacej postaci jaka w zyciu widzialam :D kto ogladal to wie :D pozdrawiam