PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203753
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

analizowałem ze znajomymi końcówkę zapowiedzi 11 odcinka czwartego sezonu i..... na 99% stwierdziliśmy że to głos Doaksa , chodzi o "hello Dexter Morgan" , dla mnie osobiście jest to 100% , mam dobre ucho do głosów i ich rozpoznawania , co wy na to?

ocenił(a) serial na 9
tyrantx

To jest głos John'a Lithgow'a.

Divine

Oczywiście, że John Lithgow. A tak zmieniając temat. świetne są te zwiastuny!

ocenił(a) serial na 9
tyrantx

Skąd taka myśl, przecież to oczywiste i z kontekstu i ze słuchu i z wszystkiego, że to Arthur Mitchell. Mi również bardzo brakuje Doakes'a, ale to nie powód żeby magicznie przywracać go do życia ;P

ocenił(a) serial na 8
Zoraj

Oczywiście zdaje sobie sprawę że to absurd ale ..., już nie raz byliśmy świadkami zwrotów akcji typu nie z tej ziemi , poczytajcie sobie komentarze na you tube przy trailerze do 11 odcinka i sporo osób anglojęzycznych pisze że to Doakes

użytkownik usunięty
Zoraj

Marzy mi się odcinek, w którym Dex po zrobieniu czegoś złego ujrzy Doakes'a z tekstem w stylu "You're a sick motherfucker, Morgan!" zamiast Harry'ego :D

ocenił(a) serial na 6
tyrantx

tyrantx - jeśli to tylko prowokacja to powiem Ci że marna ale ujdzie , natomiast jeśli Ty to piszesz na serio, to najpierw poprosił bym o numer do Twojego dilera
Z ciekawości oglądnąłem ten trailer i jeśli ten głos(Artura oczywiście), jest choć w 1 procencie podobny do głosu Dołksa to nie mam więcej pytań:P.

ocenił(a) serial na 8
ichi2004

pisałem poważnie , i nadal mnie się tak wydaje nawet jak przesłuchuje to ponownie , no cóż może ukryta tęsknota do tamtej postaci... albo za dużo piwa ^^ , przekonamy się niebawem

ocenił(a) serial na 7
tyrantx

a ja uważam, że to głos Lundiego :P

ocenił(a) serial na 10
konsewatywnyliberal

Wszyscy się mylicie, to jest głos Miguela Prado :)

ocenił(a) serial na 10
cinnamonn

Przecież oczywiste że to Masuka

tyrantx

Raczej przekonać mogliśmy się już parę dni temu, że to nie Doakes, bo Doakes nie żyje. Tak, tu zdecydowanie chyba zaważyła Twoja ukryta tęsknota do tej postaci.
Swoją drogą TEORETYCZNIE, jeśli to byłby D. to chyba spadłbym z krzesła ze śmiechu. Takich idiotycznych motywów chyba nawet w Lost nie było.

ocenił(a) serial na 8
Wojtky

W Lostach chyba nie, za to w serialu z niejakim Scofield'em non stop ktos powstawał zza grobu ;)