Idioci, przestańcie umieszczać spoilery, bo osobiście was zapier***. Nie wszyscy obejrzeli już wszystkie sezony. Ja obejrzałam, ale wkurzają mnie ludzie, którzy chcą pokazać, że są przed innymi i zepsuć im zabawę! A nie daj Boże jak ktoś umieści jakiś spoiler 5 sezonu zanim ja go obejrzę...
Dokładnie! Wkurza mnie, że nie mogę zajrzeć na forum, bo zaraz dowiem się tysiąca faktów, które mnie zaszokują. Właśnie skończyłam oglądać 3 sezon, ale zabawę miałam trochę popsutą. Teraz wchodziłam tu z przymkniętymi oczami, żeby przypadkiem czegoś nie zobaczyć... :/
dlatego nie czytam żadnych informacji o dexterze, a juz tym bardziej for, bo zawsze trafi sie kto napisze o jedno slowo za duzo:-( czwarty sezon - rewelacja. ogląda się z zapartym tchem.
Mi też! I właśnie dlatego to napisałam. Bo tak naprawdę po co ludzie to robią? Jakbym chciała wiedzieć, jak skończy się 4 sezon, to bym sama poszukała, co uważam za idiotyzm, bo co to za przyjemność oglądać film/serial jeżeli wie się, jak się skończy... Ale niektórzy tak lubią- pokazać jacy są 'fajni', że oglądali wcześniej niż inni i zrobić im na złość...
Admini powinni szczególnie zwracać uwagę na tak komentarze do tak
popularnych seriali... Tak łatwo popsuć komuś przyjemność z oglądania.
Jestem w trakcie ogladania 1szego sezonu. Chcialem dzis sciagnac drugi, wchodze na strone, zerkam na szybko w komentarze czy plik ok itd., a tam pierwszy komentarz...i zdanie o tym jak sie konczy 4ty sezon!!
Nosz k**** !!!
Tepic takich userow.
A po co wchodzić na forum serialu którego się jeszcze nie obejrzało w całości? Ja na przykład mam takie coś, że oglądam seriale sezonami, czyli czekam aż ukażą się wszystkie odcinki i wtedy dopiero oglądam, i tak na przykład oglądam serial LOST, teraz jest sezon 6 finałowy i ja jeszcze od pierwszego odcinka nie byłem na forum tamtego serialu i czekam aż wyjdzie w maju ostatni odcinek finałowej serii, wtedy dopiero oglądam cały sezon i dopiero jak obejrzę, pozwolę sobie wejść na forum LOST. Nie wchodzcie na forum jak nie oglądaliście jeszcze serialu. I, żeby była jasność nie twierdzę, że nie należy tępić takich debili co specjalnie piszą w pierwszych zdaniach fabułę filmu, ale samemu też trzeba zrobić wszystko aby ryzyko przeczytania spoilera zminimalizować.
Dlatego ja nigdy nie czytam forów o serialach, filmach, książkach których jeszcze nie znam. Raz się człowiek sparzy i powinien na drugi raz uważać. Co nie zmienia faktu, że powinni ostrzegać o spoilerach. Niektóre trolle robią tak specjalnie, innym na złość. ;/
A wystarczyłoby w temacie napisać, że spoiler i w pierwszym zdaniu, i byłoby ok. Najlepiej nie zaglądać ;)
Nie rozumiem czemu się tak oburzacie. Podejrzewam, że ci o piszą o zakończeniu sezonu 4 nie robią tego by pokazać wszystkim że są dalej niż oni czy by zrobić komuś na złość. Zakończenie czwartego sezonu było naprawdę szokujące i po prostu chcą podzielić się z innymi swoim zdaniem. Jeśli ktoś nie chce się dowiedzieć o czymś czego jeszcze nie oglądał powinien takich komentarzy nie czytać. I tyle.
Nie prawda. Psim obowiązkiem kogos kto opisuje wydarzenia w serialu jest walnięcie jednego słówka : spoiler. To załatwia wszystko. Ewentualnie w temacie napisać że dotyczy konkretnego sezonu - wtedy ktoś kto już oglądał dany sezon wie, gdzie może wejść i podzielić się wrażeniami. Głupie jest zakładanie, że muszę obejrzeć najpierw w ch... odcinków, żeby pogadać o czymś co było np. w 1 sezonie!