PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204215
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Nie chcę niepotrzebnie wprowadzać zamieszania do wątku o ostatnim odcinku, którego nie dałem rady jeszcze przeczytać, dlatego zakładam nowy temat.
Czy ktoś mi może przypomnieć, bo albo przeoczyłem, albo scenarzyści znów coś spieprzyli. W którym momencie Miami Metro zaczęło podejrzewać Travisa o morderstwo Gellara? Przecież Dexter dobrze schował jego zwłoki a teraz nagle Debra wyskakuje do Laguerty, że Travis zabił Gellara i kontynuuje jego dzieło sam... Coś przeoczyłem?

ocenił(a) serial na 8
Martin

Przecież Dexter sfingował tę scenę z aniołem we krwi. Tam była ręka Gellera wetknięta i drogą dedukcji stwierdzili że został zabity przez Travisa, który sam teraz kontynuuje dzieło.

ocenił(a) serial na 10
Martin

ano ;p w 11 odcinku - Dexter chciał wkurzyć Travisa. a że miał zachowaną rękę Gellara, to w nocy zakradl się przed muzeum, gdzie wczesniej pracowal Travis, a tam stal posąg w fontannie - Dexter ''przyozdobil'' go krwia, napisal 666 i do posągu przyczepił reke Gellara - taka informacja ze Dexter na niego poluje (nagral potem wiadomosc, ktorą wysłał telefonem do Travisa). Debra z ekpia oczywiscie znalezli sie tam, Masuka sprawdzil DNA z reki ;p itp itd

ocenił(a) serial na 9
Dejzi

No faktycznie. Dzięki, zupełnie mi to wyleciało z głowy. Pozdro.