PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 203 tys. ocen
8,2 10 1 203186
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Naprawdę jak dotąd najlepszy ze wszystkich seriali jakie oglądałem.. Losta miażdży na głowę.. Naprawdę jedyny serial który tak wciąga że po prostu musisz next odcinek oglądać.. WARTY POLECENIA 10/10 - w pełni zasłużone..

ocenił(a) serial na 7
zaxnhwzg

Nie zgodzę się, Lostowi nie dorasta do pięt :P
Obejrzałem pierwszy sezon i nie powiem fajnie się oglądało, serial ma masę plusów ale nie wciągnęło mnie jakoś specjalnie, jak dla mnie 8/10.

ocenił(a) serial na 10
Dobos

Nie znasz sie na rzeczy Dobosku ;) To cudowny serial ;)))

ocenił(a) serial na 10
ramed

LOST'ów, Prisona, Housa i całą resztę głośnych ostatnio seriali bije na głowę bez dwóch zdań :D:D:D:D

Karola

Kazdy ma inny gust, ale faktycznie duzo osob poleca ten serial, wiec trzeba samemu ocenic, bo jakos tez jeszcze nie mialem okazji obejrzec. Co do seriali, ktore wymieniles, to Prison Break, zaczal mnie nudzic w drugim sezonie, LOST jakosc na poczatku trzeciego sezonu, a Housa ogladam z nudow na AXN i jakos jeszcze mi sie nie znudzil, podobnie mam na razie z Heroes'ami i CSI (to akurat ogladam, dosc czesto, bo ostatnio najczesciej ogladany kanal u mnie to AXN), takze zobaczymy jak bedzie z Dexter'em.

ocenił(a) serial na 9
ramed

O gustach się nie dyskutuje. :) Trzeba jednak powiedzieć, że i Dexter i Lost stanowią przełomowe osiągnięcia w najnowszej historii telewizji. I trudno je zestawiać ze sobą, bo to zupełnie inne gatunki. To tak, jak porównywać choćby CSI do Brothers and Sisters. Dlaczego? Bo pierwsze to kryminał, a drugie - serail obyczajowy. Można się przerzucać argumentami przez całe dnie, ale i tak nie znajdzie się rozstrzygnięcia.

ocenił(a) serial na 10
zaxnhwzg

10/10- serial rewelacyjny
2 sezon oglądałam prawie bez przerwy przez 24h- a powinnam się uczyć do sesji :P