JAK KTOŚ NIE CHCE SIĘ DOWIEDZIEĆ NIECH NIE CZYTA...........................................
................................................................................ .....
................................................................................ .......
OTÓŻ STAWIAM 100ZŁ, ŻE DEXTERA PRZYPADKOWO PRZEJEDZIE AUTOBUS
CHŁOPAK ZAGAPI SIĘ JAK BĘDZIE PRZECHODZIŁ PRZEZ ULICĘ NIE NA PASACH
WSKAZÓWKI CO DO TAKIEGO ZAKOŃCZENIA BYŁY POROZRZUCANE W 1,2 I 4.-TYM SEZONIE. JA PIERWSZY JE POSKŁADAŁEM W CAŁOŚĆ.
brawo brawo no normalnie jakis niewyobrazalny umysl-klopoty chyba masz ze soba jakies
O nie !!! Nie zauważyłem że to spoiler !! Stary popsułeś mi całą przyjemność z oglądania serialu !! Pozostaje mi tylko czytać książki, które są alternatywną wersją przygód Dexa. A co jeśli i tam dotrze złowieszczy autobus? A tak w ogóle co za debil to wymyślił? Dlaczego Dexter nie został porażony prądem przez popsuty toster?
A skąd, brednie. Pewne aluzje w wywiadach z twórcami sugerują, że w połowie sezonu Dexter napatoczy się na Horejszio z CSI-Miami. Będzie miał miejsce pojedynek gigantów, podczas którego ta CSI-owska blondyna wyląduje na stole Dextera. Horejszio uzna, że to już sprawa osobista i dopadnie Dextera. W ostatniej chwili pojawi się zmartwychwstały cudownie Brian Moser i ocali braciszka - razem potną Horejszio na kawałeczki i podrzucą je do Londynu. Scotland Yard uzna, że to robota naśladowcy Kuby Rozpruwacza. Tymczasem prawdziwy naśladowca poczuje się zaintrygowany i rozpocznie własne śledztwo. W ten sposób rozpocznie się pierwszy odcinek kolejnego serialu o sympatycznym mordercy, tym razem rozgrywający się w Londynie. Ot i cała historia.
a do tego okaże się, że Horejszio żyje, bo jego ciało znalazł dr. House i poskładał w całość. Teraz obaj będą szukać Dexa i uda im się go znaleźć i wsadzić do więzienia. Dostanie karę śmierci, ale Brian Moser ruszy mu z pomocą tatuując sobie na ciele plan więzienia. Więc żeby poznać zakończenie trzeba będzie obejrzeć dodatkowo wszystkie części "Skazanego na śmierć";p
Dexter udusi się kartonem płatków kukurydzianych, ale w między czasie Cody zdąży pokroić chleb deską do krojenia...AWESOME :D