PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204352
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

Tak jak w temacie, szukam utworu który towarzyszył ostatniej konwersacji Dextera z
Trójkowym. Interesuje mnie szczególnie ten moment, gdy Arthur wypowiada pamiętne
słowa: "This is God's plan. I accept that now. You heve to do the same."

ocenił(a) serial na 8
Velocifero

Johnny Tillotson - Venus

tak mi sie wydaje

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

To niestety nie to. Zobacz: http://www.youtube.com/watch?v=TJySanc8G6s&t=3m46s

ocenił(a) serial na 8
Velocifero

Jeśli chodzi Ci o tą melodię co leci ciągle w tle to chyba nie da rady Ci pomóc. Nie wyszedł jeszcze soundtrack z 4 sezonu, jedynie możesz przesłuchać pierwsze 2 OST (z sezonów 1-3) i może tam coś znajdziesz - niektóre utwory się powtarzają w różnych sezonach.

ocenił(a) serial na 10
Flantrenite

Na last.fm sprawdziłem wszystko co zmajstrował Daniel Licht (twórca muzyki), ale żaden utwór nie jest dokładnie tym czego szukam. Jak macie wtyczkę last.fm do Chrome'a to polecam sprawdzić "Photo Albums" wyżej wymienionego kompozytora. Wydaje się, że niczego lepszego nie znajdę.

użytkownik usunięty
Velocifero

Jak nie wyszedł soundtrack z 4?

http://www.amazon.com/Dexter-Season-Music-Showtime-Original/dp/B003TTZSWY - tu masz playlistę i sample tego co zostało wydane, ale jakoś nie słyszę, tego motywu, sam go kiedyś szukałem.

Jeśli zaś chodzi o kawałek, który słuchał Trinity i kojarzył mu się z siostrą to Frankie Avalon - Venus.

ocenił(a) serial na 10

Z tego co widzę, to są to jedynie kawałki stworzone specjalnie na potrzeby czwartego sezonu. Wydaje mi się, że producenci zwyczajnie zremiksowali kawałek, który podałem w ostatnim poście i nie umieścili go na soundtracku, ponieważ siłą rzeczy nie było to nic nowego.

ocenił(a) serial na 8

Hm, byłam przekonana, że ten soundtrack nie wyszedł o_O

ocenił(a) serial na 10
Flantrenite

Wyszedł, ale nie w Polsce.

ocenił(a) serial na 8
Velocifero

To raczej oczywiste, myślałam jednak że nie wyszedł w ogóle, spodziewałam się połączenia OST sezonów 4-5, podobnie jak było z 2 i 3.

ocenił(a) serial na 10
Flantrenite

Może trzeba poczekać na 6 sezon?