PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

..a raczej jego sens po końcowych minutach przedostatniego oraz finałowego odcinka. Biorąc pod uwagę jak zakończony został ten związek to szczerze mówiąc nie rozumiem dlaczego on był przez długi czas przewodnim wątkiem, i zabierał tyle czasu w każdym odcinku skoro twórcy i tak nie mieli pomysłu żeby to odpowiednio zakończyć, tylko wymyślili jakieś bzdury z zatruciem Derby (co się w ogóle nie trzyma kupy mając na uwadzę jaka ona była skrupulatna w tym co robi), sprzedaniem ją przez Dextera na śmiesznych dowodach (wielka miłość, jeden telefon do Dextera i pakuje ją na dożywocie) a później jeszcze ucieczką z więzienia co w ogóle jest absurdem. Dwa razy mieli (albo trzy?) możliwość interesującego zakończenia jej żywota. Pierwsza kiedy była na stole Dextera, druga kiedy była przetrzymywana w tym domku. Woleli jednak dalej ciągnąć to bez kompletnie żadnego pomysłu na kontynuacje, chyba że czegoś nie wiem i ma się pojawić w ostatnim sezonie(?). Jedyny pozytyw tego wątku jest taki że dzięki Hannah Dexter całkowicie porzucił kodeks, co pewnie będzie ważną częścią ostatniego sezonu, i tego jak główny bohater zakończy. Ogólnie jestem lekko rozczarowany po finale, biorąc pod uwagę fakt że potencjał i możliwości były przeogromne.

ocenił(a) serial na 9
kamells

Zgadzam się w 100% procentach! Watek Hannny dziwnie przeciagany, final..dla mnie rozczarowywujacy : /

ocenił(a) serial na 8
kamells

Hannah ma wrócić w ósmym sezonie. A przynajmniej Scott Buck (główny scenarzysta) chce by wróciła. Kontrakty są negocjowane.

ocenił(a) serial na 10
kamells

ja niestety też tak uważam - przeciągali sprawę z Hannah niemiłosiernie,.
najgorsze jest to, że ma się pojawić w sezonie ósmym, mam jednakowoż nadzieję, że nie jako wielka miłość sami wiecie kogo ;)