Rita była taka dobra :( po prostu taki dobry człowiek. W pierwszym odcinku piątego sezonu
pojawiły się retroespekcje m.in. z tego jak się poznali Rita i Dexter. Kochana kobieta. Jak
Dexter mógł doprowadzić do takiej sytuacji. Nie wiem jak teraz dalej będzie mi się oglądać
serial. Bez Rity, najcieplejszej osoby serii. I z Dexterem, który jest za to odpowiedzialny. Nie
wiem jak będzie dalej, ale na tę chwilę dla mnie ten serial sie skończył... Poza tym czytam,
że następne serie są już duużo słabsze. Echhhh...
to nie ogladaj serialu o seryjnym mordercy tylko cos bardziej czulego, wrazliwego.... nic ze stacji showtime ;). I naprawde nie mam nic zlego na mysli. Jesli jedyna, bardzo pozytywna osoba w tym serialu jest tak bardzo dla Ciebie wazna to moze nie jest to serial dla Ciebie. Jakby nie patrzec. .. to jest serial o mordercy....
Kolejne serie, wcale nie są słabsze ... ^^ Znaczy wiadomo, każdy ma swój gust i wrzuci własną opinię.
Sezon 4 faktycznie był genialny, jak dla mnie przebił wszystko, kolejne są słabsze, jeżeli mamy je porównywać do czwórki, ale jako całość trzymają poziom, zwłaszcza szóstka, która jak dla mnie była bardzo dobra.
Nie chcę nic mówić ale Rita to była najbardziej denerwująca postać tego serialu i nie wierz we wszystko co mówią Ci inni :).