...zachęcam do obejrzenia mojego filmu poświęconego serialowi. NIE zawiera scen z 7x11 i 7x12.
http://www.youtube.com/watch?v=lTj4DXw9Nhk&feature=youtu.be
League of Legends? Nie lubię tego typu gier. Wolę jak gra ma fabułę. Więc może mi wytłumaczysz co chciałeś powiedzieć?
Też nie lubiałem ale to jedyna gra która praktycznie ciągle się rozwija, nowi bohaterzy wychodzący co 2 tyg, skórki, animacje, eventy, itemy.. wszystko. Nigdy się nie znudzi... a szkoda bo uzależnia ;< się wciągnąłem i lipa
Ale co Cię będę zachęcał..
A słowo OP jest skrótem od: overpowered.
Jedyna gra która się rozwija? :) Widać mało gier znasz, chłopcze. Mówi ci coś termin "MMORPG"? :) Przykładowy World of Warcraft jest rozwijany od ponad 8 lat, EVE Online od 9, a to tylko niektóre z wielu MMO na rynku. Lol to gra słaba jeśli ktoś oczekuje wyzwania, gra prosta dla niedzielnych graczy.
PS. Nie każdy gra w lol :] Wolę ambitniejsze tytuły.
PS2. Pisze się "lubiłem".
Fakt, cała gra LoL jest wyśmiewana, rzadko się przyznaje że gram w tą gre, bo kojarzy się ona z małolatami którzy w nią grają i rageuja.
Tak czy siak, chodzi mi o fakt że można za pomocą tej gry zarobić, są organizowane turnieje, mistrzostwa, można wygrać kupe kasy..
przepraszam, że się wtrącę, ale co wszycy mają z tym LOL-em? u mnie w pracy, co drugi kolega w to gra (w różnym wieku!) i niesamowicie sie cieszą i "jarają" tym faktem :)
Lepiej żebyś nie wiedział, na prawdę.. Nie chciałbyś w to grać... Ale fakt sama gra wciąga niesamowicie i daje wszystkie emocje jakie potrzeba żeby się nimi dzielić z innymi.
Zaczyna mnie to już irytować, naprawdę. Mam aż tak MĘSKI nick, czy tak trudno sprawdzić w profilu moją płeć?
Ręce mi opadają.
A tak apropos, skąd możesz wiedzeić, że nie chciałabym w to grać? :)
o, wyzwanie! szkoda tylko, że nie mam kiedy grać, a jeśli przestanę w ogóle sypiać to zamienię się w zombiaka z Walking Dead :)
Ahhh Apparat - Goodbye ! Breaking Bad <3 Best show ever. Wyczekuję z niecierpliwością lata 2013 aby tylko poznać koniec tej wspaniałej opowieści :]
PS. Radze dodać w tytule "Fanmade" bo będziesz miał prędzej czy później komentarze, że "fake" i takie tam :P