PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 203822
7,2 26 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

...zachęcam do obejrzenia mojego filmu poświęconego serialowi. NIE zawiera scen z 7x11 i 7x12.
http://www.youtube.com/watch?v=lTj4DXw9Nhk&feature=youtu.be

ocenił(a) serial na 9
MatiZ_3

Podoba mi się :)

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Rewelacja! :)

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Mistrzostwo!

ocenił(a) serial na 8
Sylwiaczek666

Dziękuje za miłe słowa ;)

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

LOL OP!

ocenił(a) serial na 8
forii

o.O

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

?
nie grasz w lola?
każdy gra ;D

ocenił(a) serial na 8
forii

League of Legends? Nie lubię tego typu gier. Wolę jak gra ma fabułę. Więc może mi wytłumaczysz co chciałeś powiedzieć?

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

Też nie lubiałem ale to jedyna gra która praktycznie ciągle się rozwija, nowi bohaterzy wychodzący co 2 tyg, skórki, animacje, eventy, itemy.. wszystko. Nigdy się nie znudzi... a szkoda bo uzależnia ;< się wciągnąłem i lipa
Ale co Cię będę zachęcał..
A słowo OP jest skrótem od: overpowered.

ocenił(a) serial na 8
forii

Jeśli dobrze rozumiem chodzi o to, że mój filmik jest lepszy od innych tak?

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

np
7DAYS OP
7days jest zajebisty

ocenił(a) serial na 8
forii

Jedyna gra która się rozwija? :) Widać mało gier znasz, chłopcze. Mówi ci coś termin "MMORPG"? :) Przykładowy World of Warcraft jest rozwijany od ponad 8 lat, EVE Online od 9, a to tylko niektóre z wielu MMO na rynku. Lol to gra słaba jeśli ktoś oczekuje wyzwania, gra prosta dla niedzielnych graczy.

PS. Nie każdy gra w lol :] Wolę ambitniejsze tytuły.
PS2. Pisze się "lubiłem".

ocenił(a) serial na 10
dawid1420

Fakt, cała gra LoL jest wyśmiewana, rzadko się przyznaje że gram w tą gre, bo kojarzy się ona z małolatami którzy w nią grają i rageuja.
Tak czy siak, chodzi mi o fakt że można za pomocą tej gry zarobić, są organizowane turnieje, mistrzostwa, można wygrać kupe kasy..

ocenił(a) serial na 10
MatiZ_3

przepraszam, że się wtrącę, ale co wszycy mają z tym LOL-em? u mnie w pracy, co drugi kolega w to gra (w różnym wieku!) i niesamowicie sie cieszą i "jarają" tym faktem :)

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

Lepiej żebyś nie wiedział, na prawdę.. Nie chciałbyś w to grać... Ale fakt sama gra wciąga niesamowicie i daje wszystkie emocje jakie potrzeba żeby się nimi dzielić z innymi.

ocenił(a) serial na 10
forii

Zaczyna mnie to już irytować, naprawdę. Mam aż tak MĘSKI nick, czy tak trudno sprawdzić w profilu moją płeć?
Ręce mi opadają.
A tak apropos, skąd możesz wiedzeić, że nie chciałabym w to grać? :)

ocenił(a) serial na 10
Sylwiaczek666

bo po 3 latach gry stwierdzisz ze to zrujnowalo to twoje zycie.

ocenił(a) serial na 10
forii

o, wyzwanie! szkoda tylko, że nie mam kiedy grać, a jeśli przestanę w ogóle sypiać to zamienię się w zombiaka z Walking Dead :)

ocenił(a) serial na 8
MatiZ_3

Ahhh Apparat - Goodbye ! Breaking Bad <3 Best show ever. Wyczekuję z niecierpliwością lata 2013 aby tylko poznać koniec tej wspaniałej opowieści :]

PS. Radze dodać w tytule "Fanmade" bo będziesz miał prędzej czy później komentarze, że "fake" i takie tam :P

ocenił(a) serial na 8
dawid1420

Fanmade mi źle wygląda w tytule. Cenię estetykę tytułu. I też czekam na finał BB. Świetny serial i kapitalna scena z Face Off z tym kawałkiem.