PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331618}

Dexter

2006 - 2013
8,2 204 tys. ocen
8,2 10 1 204352
7,3 28 krytyków
Dexter
powrót do forum serialu Dexter

W telewizji...

ocenił(a) serial na 10

W telewizji, a dokladniej na TVN leci teraz 2 sezon Dextera i by było fajnie, gdyby nie to, że puszczają go o 23 50 i wogole nie promowali serialu i dopuki przypadkowo nie trafilem na niego nie wiedzialem , że wogóle on tam jest. Gdyby serial leciał o 22 i dali troche reklam, więcej osób by zaczęło oglądać, a takto założe się, że oglądalność jest minimalna.Jeszcze puszają go w poniedziałki co nei jest idealnym dniem.

money4100

Dokładnie! Widziałam wczoraj wieczorem w TV i się trochę zdziwiłam, że TVN nie wykorzystuje tak dobrego serialu w jakiś lepszych godzinach (i go nie reklamuje, bo nie słyszałam raczej nic o jego emisji)... zamiast tego, w normalnych godzinach, lecą jakieś gnioty....

użytkownik usunięty
money4100

Dex już kiedyś leciał na TVN, również w godzinach późno wieczornych - nie pamiętam jednak czy zaszli dalej niż 2 sezon.
Osobiście nie wyobrażam jak można Dextera z lektorem oglądać (zwłaszcza tym z tvn). To jakiś dramat jest, zupełnie inny wydźwięk serialu, a w szczególności Debry.

użytkownik usunięty

Na TVN były wyemitowane w sumie tylko 2 sezony.

ocenił(a) serial na 8

Z lektorem najwięcej traci sam Dexter, gdybym nie orientowała się w serialu to miałabym problem z rozróżnieniem jego monologu od dialogów innych postaci. Czasem dzieje się tam tak dużo (załóżmy: szum w biurze, rozmowa kilku funkcjonariuszy, rozmowa Dexa z kimś + jego głos z offu co chwila) że nawet dobry lektor wysiada.
Tematyka serialu raczej wyklucza puszczanie go o 21, no nic na to nie poradzimy. Założę się że znajdą się oszołomy, które tylko jak zobaczą zapowiedź z krwią lub zobaczą zabójstwa w Dexterze to napiszą skargę do telewizji, więc może lepiej dla wszystkich że nie jest on reklamowany i leci dosyć późno.

Flantrenite

Macie rację - Dexter z lektorem jest straszny. Ogólnie nie przepadam za filmami z lektorem, bo lubię słyszeć prawdziwy głos bohaterów. A w wypadku Dexa jego monologi są znaczące, więc serial dużo na tym traci...

ocenił(a) serial na 7
novocaine_

Zobaczyłam go ostatnio w tvnie i pozytywnie się zaskoczyłam, jednak kiedy usłuszałam lektora... to jakaś masakra.

Kataszyneczka

Z tego co widziałam, to Dexter będzie leciał jeszcze tylko 29 sierpnia, a potem przerwa do niewiadomo kiedy. Co prawda też niespecjalnie lubiłam oglądać z lektorem, ale to jak TVN traktuje porządne seriale strasznie mnie wkurza. Kiedy mają zamiar skończyć 2 sezon? W przyszłe wakacje? Żenada.

TVmanka

NIE POLECAM OGLADANIA W TV DEXTERA

bo to zmienia serial o 50%. polecam z napisami na DARMOWYCH STRONACH z serialami itp. pozdro

ps. wlasnie skonczylem 4 sezon - masakra i grubo w hvj :D nie wiem jaki musi byc 5 sezon zeby taki koniec zrobic w 4..

ocenił(a) serial na 8
money4100

TVN nie reklamuje Dextera z tego względu, że sa to jedynie powtórki. Serial leciał już w tv dwa razy. Najpierw ładnych kilka miesięcy temu (jeśli nawet nie w zeszłym roku) na TVN i miał sporo reklam, a później raz jeszcze na TVN7. Ale z tego co pamiętam tylko dwa sezony...